Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 13 вересня 2022, 02:14
7690
7

Журналіст: чому Петраков не віддав Забарного та Мудрика до молодіжки?

Команда Руслана Ротаня зіграє у плей-оф кваліфікації Євро-2023 U-21

| Оновлено 13 вересня 2022, 02:14
7690
7
Журналіст: чому Петраков не віддав Забарного та Мудрика до молодіжки?
Instagram. Забарний та Мудрик

Футбольний журналіст Ігор Циганик засудив рішення керманича збірної України Олександра Петракова, який не віддав молодих гравців на ключові матчі молодіжної збірної України у плей-оф кваліфікації Євро-2023 U-21:

«Національна збірна – це національна збірна. Але Ліга націй та вихід на молодіжний чемпіонат Європи – це дещо різні завдання. Я розумію, що відповідає тренер. Але я неодноразово говорив, що якщо не вийдемо на молодіжний ЧЄ і саме цих футболістів не вистачить, то це може бути дуже великою проблемою.

Тоді можна буде ставити запитання Олександру Петракову, чому він так зробив. Він був у такій ситуації, коли був працював у юнацькій збірній. Ситуація з Валерієм Лучкевичем у 2015 році була неординарною.

Якщо є можливість посилити команду Ротаня, то, звісно, ​​треба це робити. Це моя особиста думка. Тому не розумію, чому не віддали Мудрика та Забарного до збірної. Ну, віддали Сироту. Ще Трубіна, але його забрали назад після травми Бущана.

Має бути узгодження між тренерами, але я вважаю, що треба ставити пріоритети. Для мене вихід на молодіжний чемпіонат Європи, де гратимуть найкращі молоді футболісти, де можна показати гравців і надати впевненості цілому поколінню, набагато важливіший, ніж матчі Ліги націй. Це моя суб'єктивна думка. Тому не зовсім розумію, чому так сталося».

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 10 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca
Інші види | 10 травня 2024, 23:59 2
Україна обіграла Францію й посіла перше місце в групі ЧЄ-2024 із socca

Суперником України у 1/8 фіналу буде команда Німеччини

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Основная сборная Украины - это всегда главный приоритет.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
aleks8-48
Разница в том,что в распоряжении Петракова любой украинский футболист и если кто-то выходит из строя у него огромный список тех,кто может его заменить.У Ротаня такой возможности нет,для него,если выбывает основной игрок нарушается весь тренировочный процесс. Чего больше всего добилась СБУ? Вымученную победу над шведами на Евро? Чего добивалась молодёжка?Ничего,потому что лучших её игроков забирали в сборную, часто только для того,чтоб усилить скамейку . Чего добивались юниорские команды, в распряжении которых были все лучшие украинские юноши ? Становились чемпионами Мира и Европы! А теперь расставляйте приоритеты.Что важнее для Украины,рядовой матч Лиги наций,которму отсутствие двух-трёх молодых футболистов ни чем не угрожает, или выход молодёжки в финал ЧЕ,который из-за отсутствия этих игроков ,с большой вероятностью ,может не состояться?
alekos59
Циганик, не лiзь, забув свiй прогноз на матч днiпердян 1 - 1 ???
Sunrise
..." и как раз этих футболистов не хватит"... 
Интересно как это определить, что именно ЭТИХ не хватило? Думаю по Цыганыку все просто: не выйдем - значит именно ЭТИХ  и не хватило. 
Мне вот интересно почему нагоняя такой хайп по этой теме Цыганык  (так переживающий за сборную и достижения нашей молодёжи) не учитывает как он по сути обесценивает этих самых футболистов которые без Мудрика и Забарного не потянут словаков?
Есть там кому играть, а иерархия сборных всем очевидна. Да и самим игрокам, как по мне, лучше и важнее играть именно в главной сборной страны.