Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2022, 21:23
4691
3

Руйнівники невдалих серій. Минай у меншості переграв Інгулець

Команда Володимира Шарана вперше перемогла на виїзді в УПЛ

| Оновлено 12 вересня 2022, 21:23
4691
3
Руйнівники невдалих серій. Минай у меншості переграв Інгулець
УПЛ

Календар четвертого туру української Прем’єр-ліги виявився достатньо цікавим через той факт, що на понеділок було винесено матчі зразу трьох колективів, які до цього ще не здобували перемог у новому сезоні. Пара з них, петровський «Інгулець» та закарпатський «Минай», зустрілись на полі команди Сергія Лавриненка, де до цього «козаки» востаннє грали ще в регіональному дербі проти «Олександрії» зразка першого туру (1:2).

Турнірний шлях закарпатського «Минаю» був дещо коротшим у плані кількості зіграних матчів, бо колектив Володимира Шарана пропустив зустріч першого туру проти «Львова», за підсумком чого не зміг увійти до належних ігрових кондицій перед матчами проти «Олександрії» (1:2) та «Колосу» (1:1), під час яких також мав доволі непогані шанси розраховувати на більш прийнятний результат.

У першій половині гри гості несподівано комфортно почувались на чужій половині поля, тоді як господарі не дуже-то й квапились порадувати публіку, якій удалось забратись на паркан довкола місцевої арени. Футболісти Шарана виглядали більш свіжими та вільними в побудові власних атак, тож не дивно, що їм зрештою посміхнулась удача, коли на 18 хвилині навіс Хахльова з лівого флангу впевненим ударом головою з центру штрафного завершив Твердохліб.

Відсутність ідей стосовно того, як долучати центрального нападника Сергія Сітала до розіграшів м’яча, суттєво зменшувала можливості «Інгульця» на чужій половині поля. Здебільшого, господарі взагалі не доводили справу до заключної третини власних наступів, тож суперники почували себе у відносній безпеці аж до перерви.

Після нетривалої павзи команди повернулись на поле в дещо оновлених складах, бо Сергій Лавриненко вирішив додати швидкості в атаці за рахунок Козака та Блізніченка, проте переважну частину ігрового часу, що залишався, його футболісти вперто не давали ладу передачам на чужій половині. За такого футболу сподівання «козаків» на підсумковий успіх були марними, і тим паче ситуація для них ускладнилась, коли Хахльов на завершення повної години ігрового часу замкнув подачу Гончара з правого флангу пострілом злету.

Уже тоді було зрозуміло, що гості наполегливо просуваються вбік своєї першої гостьової перемоги за часи виступів у «елітному» дивізіоні, а також перериванню якихось божевільних серій без звитяг. Але голкіпер «Минаю» Олександр Бандура вирішив додати трохи перцю в останні хвилини протистояння, коли руками зіграв за межами штрафного майданчика в боротьбі проти Козака.

Червона картка для воротаря була цілком справедливою, а зі заробленого штрафного гравець «Інгульця» на силу пробив юного Олександра Кемкіна, який навіть не встиг розігрітись. Щоправда, там мало місце влучання в спину Марусича, який міг перебувати в офсайді за стінкою, але VAR на матчі не було. Господарі після того помчали виривати нічию, проте з одним пострілом у площину воріт за весь матч та відсутністю ініціативи в атаці для них це була б несправедлива здобич.

Першими вихідними після осінньої міжнародної паузи, петровський «Інгулець» вдома протистоятиме полтавській Ворсклі, а закарпатський «Минай» на своєму полі прийматиме київське «Динамо».

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур.

«Інгулець» – «Минай» - 1:2

Козак, 90+1 – Твердохліб, 18, Хахльов, 60

Клименко, 43, В. Блізніченко, 90+3 – Трубочкін, 77

Бандура, 89 (грубий фол)

«Інгулець»: Паламарчук – Смоляков, Ченбай, Поспєлов, Нагієв – Кучеренко – Запорожець, Коробенко (Козак, 46), Клименко (В. Блізніченко, 46), Одарюк (Марусич, 66) – Сітало.

«Минай»: Бандура – Трубочкін, Нємчанінов, Горін, Гончар – Вітенчук – Кулієв, Твердохліб, Хахльов (Кемкін, 90), Воробчак (Рогозинський, 79) – Вишневський (Колесник, 69).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Стадіон: «Інгулець» (с. Петрове).

Удари (у площину): 3 (1) – 2 (1)
Кутові: 5 – 3
Оффсайди: 4 – 2.

ІНГУЛЕЦЬ - МИНАЙ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 19°C

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
romario1501
Бандура (грубий фол ) ??? руками за штрафною зіграв )))
Фанькин кот
Где Царь? Почему Селя не играет, хет-трики бисиклетой не забивает?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил