Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 11 вересня 2022, 15:15
524
0

Реал – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Зручний суперник у складному календарі

| Оновлено 11 вересня 2022, 15:15
524
0
Реал – Мальорка. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 11 вересня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч п'ятого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють мадридський «Реал» та «Мальорка». Стартовий свисток арбітра Хорхе Фігероа Васкеса з Андалусії пролунає о 15:00 за київським часом.

Реал


Чинний чемпіон Іспанії мадридський «Реал» перед настанням осінньої міжнародної паузи, як і більшість учасників єврокубків, не матиме змоги перевести дух, розриваючись між турнірами на внутрішній та міжнародній арені. У Лізі чемпіонів УЄФА справи у команди Карло Анчелотті пішли правильним шляхом уже з першого туру, оскільки їй вдалося здолати шотландський «Селтік» на виїзді (3:0). Однак під час здобуття цього успіху сталося невиправне – травму коліна отримав лідер атаки вершкових Карим Бензема.

У майбутньому поєдинку забивного француза не буде, і не факт, що він встигне відновитись до наступної гри єврокубків проти німецького РБ «Лейпциг», якому на тлі поразки від донецького «Шахтаря» буде потрібний будь-який позитивний результат матчу на «Сантьяго Бернабеу». «Реал» точно зазнає проблем у лінії атаки, хоча попередні матчі чемпіонату за участю Бензема також не були їх позбавлені. Команда Анчелотті ще не втрачала очки, але при цьому пропускала від Альмерії (2:1), Сельти (4:1), Еспаньола (3:1) і Бетіса (2:1). Як би так не вийшло, що проблеми в обороні та нападі почали корелюватися одна з одною.

Мальорка


Колектив Хав'єра Агірре переживав різноманітні за рівнем успішності періоди у своїй історії, і навіть перемагав у розіграшах Кубка та Суперкубку Іспанії на стику століть. Проте останні кілька років для «Мальорки» ознаменувалися постійною боротьбою та тривалими виступами у Сегунді, де заробити значний бюджет на трансфери та високоякісних виконавців точно не вийде. Повернення до Ла Ліги на сезон-2019/20 виявилося надто короткочасним, і вже через рік команда знову боролася за підвищення у класі для того, щоб повернутися і знову опинитися біля підвалу турнірної таблиці.

16 місце за підсумками минулої кампанії завершилося звільненням Луїса Гарсії, який виводив команду із Сегунди, із наступним призначенням Хав'єра Агірре. Істотного трансферного бюджету мексиканський наставник згодом не отримав, тому «острів'яни» були змушені задовольнятися підписанням виконавців середньої руки із наближених резервів клубів топ-чемпіонату Європи рівня «Лаціо», «Штутгарта» чи «Ліона». Як підсумок, на старті сезону «Мальорка» програла лише «Бетісу» (0:2) і при цьому зіграла внічию проти «Жирони» (1:1) та «Атлетика» (0:0), обігравши «Райо Вальєкано» (2:0).

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Менді, Алаба, Рюдігер, Карвахаль – Камавінга, Тчуамені, Кроос – Вінісіус, Азар, Родріго.

«Мальорка»: Райкович – Вальєнт, Раїльо, Копете – Коста, Родрігес, Санчес, Баталья – Кан Ін, Мурікі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі зможуть провести якісну розминку перед Лігою чемпіонів. Нашою ставкою буде позиція - «Реал» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 1.70 за лінією Parimatch.

11 вересня, неділя

«Реал» – «Мальорка»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 15:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хорхе Фігероа Васкес (Андалусія, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 3:1
Parimatch
  • 1.28
  • 6.00
  • 11.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.