Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 11 вересня 2022, 01:29
1046
1

РБ Лейпциг – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччи

Яким виявиться дебют у «Лейпцигу» у Марко Розе?

| Оновлено 11 вересня 2022, 01:29
1046
1
РБ Лейпциг – Боруссія Дортмунд. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Німеччи
РБ Лейпциг

У суботу, 10 вересня, у Лейпцигу на полі стадіону «Ред Булл Арена», місткістю 47 069 глядачів, відбудеться матч 6-го туру чемпіонату Німеччини, в якому «РБ Лейпциг» прийме «Боруссію» з Дортмунда. Стартовий свисток у матчі пролунає о 16:30 за київським часом.

РБ Лейпциг

«Бики» на початку цього тижня здобули нового головного тренера. Керівництво клубу вказало на двері Доменіко Тедеско. Йому не пробачили як непереконливий старт команди у чемпіонаті Німеччини (12 місце з 5 очками з 15 можливих), так і велику домашню поразку 1:4 від донецького «Шахтаря» у стартовому турі Ліги чемпіонів. Новим наставником «биків» став Марко Розе.

Зараз «РБ Лейпциг» йде на серії з двох поразок. Перед фіаско у матчі з «гірниками» Донецька команда пережила у німецькій Бундеслізі велику неприємність у Франкфурті у матчі з «Айнтрахтом» – 0:4.

А до цього «бики» мали серію з двох перемог: у Кубку Німеччини вони обіграли з рахунком 8:0 «Тевтонію Оттензен», а у чемпіонаті Німеччини здолали вдома «Вольфсбург» - 2:0 (єдина у Бундеслізі-2022/2023 перемога команди).

Боруссія Дортмунд

У турнірній таблиці німецького чемпіонату «джмелі» посідають на сьогодні 2 місце. Вони у п'яти матчах, здобувши 4 перемоги при одній поразці, набрали 12 очок. Стільки ж має і «Фрайбург», з яким дортмундці утворюють дует лідерів. За ними впритул йдуть «Баварія» та «Уніон Берлін», які мають по 11 пунктів.

Стартувала «Боруссія» у Бундеслізі з двох перемог – над «Байєром» вдома з рахунком 1:0 та над «Фрайбургом» 3:1 на виїзді. Потім коса у команди Едіна Терзіча зайшла на камінь у домашній грі з «Вердером» – 2:3. Втім, дортмундці відразу реабілітувалися двома виграшами, здолавши в Берліні «Герту» та вдома «Хоффенхайм» з однаковим рахунком 1:0.

Цього тижня «Боруссія» взяла успішний старт у групі Ліги чемпіонів – вона вдома з рахунком 3:0 більш ніж упевнено розібралася з «Копенгагеном».

Орієнтовні склади

РБ Лейпциг: Гулачі - Діалло, Сімакан, Орбан, Хенріхс, Лаймер, Шлягер, Раум, Нкунку, Собослаї, Вернер.

Боруссія Дортмунд: Маєр - Вольф, Шлоттербек, Хуммельс, Геррейро, Ройс, Саліх Озкан, Беллінгем, Брандт, Рейна, Модест.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція П2 з коефіцієнтом 2.85 по лінії Parimatch.

10 вересня, субота

«РБ Лейпциг» - «Боруссія» Дортмунд
Лейпциг. «Ред Булл Арена». 16:30
ТБ-трансляція – немає
Прогноз Sport.ua – 0:1

Parimatch
  • 2.37
  • 3.75
  • 2.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил