Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 10 вересня 2022, 20:17
2670
0

Кіпр – Україна. Прогноз та анонс відбіркового матчу чемпіонату Європи

Майбутній поєдинок вже не матиме жодного турнірного значення

| Оновлено 10 вересня 2022, 20:17
2670
0
Кіпр – Україна. Прогноз та анонс відбіркового матчу чемпіонату Європи
CEV

В заключний ігровий день відбіркового турніру чемпіонату Європи 2023 року з волейболу серед жінок у групі С українські волейболістки на Кіпрі зустрінуться із національною збірною цієї країни.

Кіпр

Команда Кіпру є головним аутсайдером групи С. У всіх п'яти попередніх матчах вона програла суперницям із загальною різницею виграних та програних партій 0 -15. Однак у себе вдома кіпріотки можуть чинити гідний опір.

Так, у другому турі волейболістки Кіпру приймали Португалію і у другій партії поступилися з «бойовим» рахунком 22:25. Та й у третьому сеті на майданчику довгий час гості ніяк не могли відірватися від опоненток, хоча все завершилося на їхню користь 20:25.

Звернемо увагу на те, що навіть у складі аутсайдерів є гравці, які здобувають за гру досить багато очок і до них потрібна пильна увага. Так, наприклад, у тій самій грі з Португалією діагональна Еріка Зембіла набрала 20 очок. До речі, у першому матчі з українками її на майданчику не було і тоді найрезультативнішою у кіпріоток стала центральна блокуюча Василікі Ріала – 9 очок.

І все ж, якщо брати загалом, то за рівнем майстерності збірна Кіпру явно поступається українкам. Тому особливих проблем у наших не повинно бути.

Україна

Підопічні Івана Петкова чудово провели цей відбірковий турнір і вже після четвертого туру забезпечили собі вихід до фінальної частини Євро-2023. Усього ж вони виграли 5 матчів із 5 і тепер мають усі шанси на те, щоб здобути ще й шосту перемогу у виїзній грі з Кіпром.

Швидше за все, тренерський штаб у майбутньому поєдинку дасть змогу проявити себе тим волейболісткам, які рідко виходили на майданчик або взагалі ще не були задіяні. Тож показати себе у всій красі мабуть зможуть Карина Денисова, Олена Рудик, Євгенія Хобер, Ганна Артищук, Анастасія Маєвська та Анастасія Карасьова.

Втім, не виключено, що і волейболістки з основного складу також отримають певний час. Одним словом, часу на експерименти у нашого наставника буде достатньо. Головне, щоб підсумковий результат виявився позитивним.

Прогноз

Навіть з урахуванням можливих змін у складі, збірна України має впевнено обігравати кіпріоток у заключному матчі відбіркового турніру. Наш прогноз – 3:0 на користь нашої команди.

10 вересня, субота

Кіпр - Україна
Нікосія (Кіпр). 20:00
КІПР - УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:3

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»
Війна | 28 березня 2024, 20:11 23
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Буде великий наступ росії, ЗСУ поки не готові»

Президент сподівається на військову допомогу США

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.