Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 вересня 2022, 02:21
3347
10

Срна звинуватив Арановського: «Вилучення Мудрика - навмисна помилка судді»

Повертаємося до суддівської теми

| Оновлено 13 вересня 2022, 02:21
3347
10
Срна звинуватив Арановського: «Вилучення Мудрика - навмисна помилка судді»
ФК Шахтар

Директор «Шахтаря» з футболу Даріо Срна впевнений, що у матчі минулого туру УПЛ проти «Руху» хавбека Михайла Мудрика було вилучено не через суддівську помилку.

На думку функціонера, арбітр Євген Арановський хотів вилучити гравця.

– Емоції після матчу з «Лейпцигом» уже вщухли? Готуємось до «Чорноморця»?
– Так, проте це не так, що ми вже наступного дня все забули й усі думки про наступний поєдинок. Такі ігри, як з «Лейпцигом», будуть ще довго в пам’яті. Але ви маєте рацію, немає часу на святкування, тим більше що це лише перший матч. Сьогодні думаємо про «Чорноморець» уже більше, ніж про «Лейпциг».

– До матчу всі підходять у повній готовності?
– Є невеликі мікротравми в деяких гравців, та всі в строю, за винятком Віті Корнієнка. І пропускає матч Міша Мудрик – через вилучення в матчі з «Рухом».

– Чимало експертів висловилися щодо цього вилучення, якою є ваша думка?
– Я вважаю, що вилучення і близько не було, а арбітр припустився помилки. Такі помилки привертають увагу. Вилучається гравець у першому таймі, вилучається лідер атаки, і це робиться холоднокровно і без жодних сумнівів. Футболіст «Руха» спокійно продовжив гру, що підтверджує відсутність будь-якої травми та грубощів у діях Мудрика.

– Що можете сказати загалом про суддівство після трьох турів?
– Ви знаєте, зарано робити якісь висновки, навіть щодо вилучення Мудрика. Та я завжди казав: помилки трапляються в усіх. Питання, чи це була помилка навмисна в інтересах команди суперника чи ще в чиїхось інтересах або це не навмисна помилка? Арановський – досвідчений арбітр, і в нашому випадку, я вважаю, це була навмисна помилка. Хтось із першого туру бачив себе на першому місці, а нам відводили роль статистів. Щось пішло не так, і ми вже бачимо, що суддівський фактор виходить на передній план. Я не хотів би, щоб після кожного туру ми говорили про суддів. Я волію говорити про футбол. Та якщо хтось мотивуватиме арбітрів припускатися навмисних помилок, ми не мовчатимемо.

Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєр знову переміг. Банда Алонсо повторила абсолютний рекорд усіх часів
Футбол | 05 травня 2024, 21:13 2
Баєр знову переміг. Банда Алонсо повторила абсолютний рекорд усіх часів

Леверкузенці у матчі 32-го туру розгромили «Айнтрахт» Франкфурт

КОПОЛОВЕЦЬ: «Тимощука для нас вже немає. Про таких людей треба забувати»
Футбол | 06 травня 2024, 11:06 0
КОПОЛОВЕЦЬ: «Тимощука для нас вже немає. Про таких людей треба забувати»

Колишній футболіст «Карпат» поділився думками щодо зрадника України

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maslyaspor
Це каже той пацик який в волейбол грав руками м'яч вибиваючи а потім хапаючись за обличчя ? Ну тоді точно судді були сліпі і навмисно помилялися , а зараз пробач Сірунішка )
саня лысый
В минулому сезоні при допомозі Монзульки , ВАР і тп видаляли навіть за в 2 рази менші порушення і Срун мовчав. Правда видаляли Динамівців
avk2307
У Даши всегда двойные стандарты ,если соперника Шахтера удалили, то все правильно, судья имел на это право, а если наоборот, то сразу обиженку включает и рассказывает про умысел. Приводил пример очевидный на ветке по игре:
В августе прошлого года Черноморец принимал Шахтер и был на ходу тогда. В начале игры на 12 или 21 минуте защитник Черноморца Билошевский даже не так как Мудрик явно наступил, а коснулся Алана Патрика сзади и получил красную от арбитра . И этот персонаж(Даша) и вся свора на кАналах вголос кричали, что была возможность нанесения серьезной травмы и обоснованно Черноморец оставили в десятером в начале матча. А теперь наоборот случай, так тут злой умысел.
Burevestnik
по словам срни - вилучення тільки тоді, якщо потерпілого з поля виносять на ношах...
Забув як сам симулював, падав, потім вставав .. і все нормально. 
Наркота пам'ять забило...   
Иван Иванов
Oh shit, here we go again
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Иван Иванов
Удаления там не было, но Мудрик сыграл достаточно грубо в том эпизоде. Но если бы ему дали жёлтую претензий почему не удалили было бы меньше, но они были бы. На одном Мудрике далеко не уедешь, ШД))
Злий Глобинець
Дарійо абсолютно правий. Я дивився матч і сам "впва в осадок" - чому відразу вилучення, а не жовта? Мудрик фолив не настільки грубо, і все проходило у взаємній боротьбі.
Можливо умисел у судді і був, але як це довести?
Хутин Пуйло
Серна по ходу с наркотой не завязал