Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

US Open
| Оновлено 09 вересня 2022, 22:17
1935
0

Каспер Рууд – Карен Хачанов. Прогноз на півфінал US Open

Норвежець йде за статусом першої ракетки світу

| Оновлено 09 вересня 2022, 22:17
1935
0
Каспер Рууд – Карен Хачанов. Прогноз на півфінал US Open
Getty Images/Global Images Ukraine

У півфіналі Відкритого чемпіонату США з тенісу зіграють Каспер Рууд (Норвегія, ATP 7) та Карен Хачанов (росія, ATP 31). На думку букмекерів, Рууд є фаворитом зустрічі.

Обидва тенісисти стартували з 1/64 фіналу. Каспер Рууд у трьох сетах обіграв Кайла Едмунда (Великобританія, ATP 601) та Маттео Берреттіні (Італія, ATP 14). У чотирьох партіях норвежець розправився з Тімом Ван Рейтховеном (Нідерланди, ATP 117) та Корентеном Муте (Франція, ATP 112), а єдиний 5-сетовий трилер Рууда припав на 1/16 фіналу проти Томмі Пола (США, ATP 34), де 4 сети були зіграні з екстра-геймами (3 тай-брейки), а вже в 5-й партії Рууд повісив «бублик» своєму опоненту.

Карен Хачанов жодного разу не зміг виграти своїх суперників у трьох сетах, за винятком Джейка Дрейпера (Великобританія, ATP 53), який знявся наприкінці третього сету. Хачанов обіграв Дениса Кудлу (США, ATP 96) та Тьяго Монтейро (Бразилія, ATP 67) у чотирьох партія, а Пабло Карреньо-Бусту (Іспанія, ATP 15) та Ніка Кірьоса (Австралія, ATP 25) у п'яти.

Instagram. Карен Хачанов

Рууд проводить досить вдалий для себе сезон. У 2022 Каспер виграв 3 трофеї на турнірах серії АТР 250 у Буенос-Айресі (Аргентина), Женеві (Швейцарія) та Гштааді (Швейцарія). На швейцарських кортах він успішно захистив титули минулого року. У своїй кар'єрі Рууд виграв 8 титулів на ґрунті та 1 на харді. Цього сезону Каспер вперше у кар'єрі зіграв у фіналі Grand Slam, а саме на Ролан Гаррос, де поступився Рафаелю Надалю.

Варто зазначити, що якщо Каспер виграє трофей на цьому US Open, тоді він стане першою ракеткою світу. Також йому буде достатньо і просто виходу у фінал турніру, але тоді з'являється додаткова умова – у фінал не повинен пройти Карлос Алькарас (Іспанія, ATP 4).

Найбільшою заслугою Карена є його срібна медаль на ОІ-2020, де у фіналі він програв Александру Звєрєву (Німеччина, ATP 3). Ще Хачанов може похвалитися трофеєм на Мастерсі у Парижі 2018 року, де у фіналі він обіграв Новака Джоковича. Щоправда, той титул і став для нього останнім на даний момент. Загалом на рахунку Карена 4 хардові трофеї АТР 250. Зазначимо, що на початку 2022 року Карен вийшов у фінал турніру в Аделаїді (Австралія), де у двох сетах поступився Гаелю Монфісу (Франція, ATP 24) – чоловікові Еліни Світоліной.

Раніше тенісисти вже зустрічалися на Мастерсі у Римі у 2020. Тоді Каспер виграв матч в трьох сетах.

Рууд та Хачанов вийдуть на корт 9 вересня не раніше 22:00 за Києвом.

Прогноз від Sport.ua – перемога Рууда

Parimatch
  • 2.80
  • 1.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.73
  • 1.51
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.