Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іга Свьонтек – Аріна Соболенко. Прогноз та анонс на півфінал US Open

Представниця Польщі має перемагати

Іга Свьонтек – Аріна Соболенко. Прогноз та анонс на півфінал US Open
Instagram. Іга Свьонтек

У півфінальному матчі жіночого Відкритого чемпіонату США зіграють Іга Свьонтек (Польща, WTA 1) та Аріна Соболенко (WTA 6). Логічно, що, на думку букмекерів, Іга є фаворитом зустрічі.

US Open - Grand Slam

Нью-Йорк, США / 29 серпня - 11 вересня / хард / $24,443,600

Чинна чемпіонка: Емма Радукану (Велика Британія)

Обидві тенісистки стартували з 1/64 фіналу. На своєму шляху до півфіналу Іга Свьонтек лише 1 раз віддала сет суперницям. Сталося це у матчі проти Юле Німайєр (Германі, WTA 108), де представниця Польщі програла 1-й сет і навіть поступалася у 2-й партії з брейком, але змогла перевернути гру та пройти далі. Також Свьонтек обіграла Жасмін Паоліні (Італія, WTA 56), Слоан Стівенс (США, WTA 51), Лорен Девіс (США, WTA 105) та Джессіку Пегулу (США, WTA 8). Починаючи з матчу з Девіс, де Іга поступалася у 2-й партії 1:4, полька проводить далеко не найстабільніші матчі. Як уже було сказано вище, Іга провела важкий матч з Німайєр, а також у 1/4 фіналу невпевнено відігравала на подачі проти Джессіки Пегули, де Іга тричі втратила брейк у 2-му сеті та двічі не подала на матч.

Аріна Соболенко провела два 3-сетовики і тричі обіграла своїх опоненток у двох сетах. Аріна виграла у Кетрін Харрісон (США, WTA 243), Каї Канепі (Естонія, WTA 34), Клари Бюрель (Франція, WTA 131), Даніель Коллінс (США, WTA 19) і у Кароліни Плішкової (Чехія, WTA 2).

Свьонтек цього року мала вінстрік із 37 матчів, під час якого вона виграла 6 трофеїв: хардові турніри в Досі (Катар), Індіан-Веллсі (США) та Майамі (США), а також ще 3 на ґрунті, у тому числі й Ролан Гаррос. Свьонтек – перша польська тенісистка, яка дісталася півфіналу US Open.

Соболенко весь сезон страждає через свою велику кількість подвійних помилок і тільки зараз починає абияк виправляти ситуацію. У 2022 році вона двічі грала у фіналах WTA і двічі програла. Свій останній трофей вона брала у травні 2021 року.

Тенісистки 4 рази грали між собою. У особистих зустрічах рахунок 3:1 на користь Іги. Зазначимо, що ці три перемоги Свьонтек зробила в 2022, одну з яких у фіналі Штуттгарта (Німеччина, ґрунт).

Тенісистки вийдуть на корт орієнтовно о 03:30 за Києвом, після матчу Каролін Гарсія – Онс Жабер.

Прогноз від Sport.ua – перемога Свьонтек

Parimatch
  • 1.55
  • 2.69
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.51
  • 2.74
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Andrey_1992
Свентек - вперед!!!
Fdail
 Иге желаю от чистого сердца победы. Хоть после Уима у Свентек не все хорошо складывается с игрой, но по сезону в целом она заслужила побеждать не только Роллан Гаррос , но и хардовые ТБШ ( до того же Уима далековато ещё). Главное , чтоб Ига играла стабильно , тогда у Аришки ноль шансов ( как и у практически всего женского тура). Да и её человеческие качества не могут заставить не сопереживать ей. Не найдёшь в туре сейчас теннисисток, которые по-настоящему умеют думать не только о себе, а и про остальных, сопереживать их горю ( и носить ленточку до конца в отличии от ещё одной полуфиналистки ЮСО 2022 и полуфиналистки в 2021). Так что ещё раз пожелаю Иге победы.
Октавий Фландрийский
Игра показала, что полячка явная фаворитка финала, а представительница диктатора Лукашенка априори не должна была вообще выступать в этих соревнованиях. Так что все закономерно. Теперь осталось деклассировать последнего представителя орков в мужском полуфинале и   можно считать,что турнир прошел нормально.
Hater Is Here
Агарков сподівається, що хоч цей прогноз у нього справдиться? а то попередні не дуже
Kylee Soprano
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил