Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 08 вересня 2022, 12:49
346
0

Стратегії ставок на нічиї у футболі

Які моделі можна використовувати для підбору ставок на нічиї?

| Оновлено 08 вересня 2022, 12:49
346
0
Стратегії ставок на нічиї у футболі

Нічиї у футболі зустрічаються відносно часто. Навіть у топ-чемпіонатах ними завершується не менше 22 відсотків матчів, а іноді навіть кожен третій поєдинок залишається без переможця. При цьому більшість гравців, особливо тих, що не мають великого досвіду, вважають за краще ставити на переможця. Хоча експерти кажуть: "Х" - перспективний варіант, але його бажано використовувати в рамках тієї чи іншої стратегії. Які моделі можна використовувати?

2 з 5. При цьому гравець розміщує експрес. Він знаходить 5 футбольних зустрічей, де, згідно з проведеним аналізом, висока ймовірність нічиїх. Після цього беруться по 2 події з усіма можливими комбінаціями, і оформляються на них експреси. У підсумку всі вони збираються в систему. Як правило, при правильній підготовці.

Підстраховка в лайві. Стратегія передбачає, що обирається матч, де на результат "без нічиєї" (іноді її ще позначають як "12") запропоновано коефіцієнт приблизно в районі 1,3 (десь від 1,25-1,35), і є фаворит, на перемогу якого котирування коливається в інтервалі 1,7-1,9. Гравець розміщує ще в прематчі ставку на 80% від обсягу свого банку на те, що нічийного результату не буде. Далі він обов'язково знаходить пряму трансляцію і чекає, коли фаворит відкриє рахунок. Через це котирування в лайві на нічию серйозно зростуть. І тоді слід укласти парі на залишок суми, 20%, на те, що аутсайдер зможе зрівняти. Це фактично "вилка", але спрацьовує не завжди. Утім, прохідність при правильній аналітиці хороша все одно.

Догони на нічию. Спочатку потрібно відібрати з найближчих матчів ті, в яких беруть участь клуби, що частіше за інших закінчують нічиєю. На цих любителів "мирних результатів" і розміщують парі, причому вже з перших турів нової першості. Це потрібно робити аж до тих пір, поки не вийде виграти. Причому, за канонами цієї стратегії, наступне парі в цій серії після невдачі має бути явно більшим за попереднє. З урахуванням того, що нічиї трапляються далеко не завжди, досвідчені гравці радять розрахувати використання "банку" так, щоб вистачило щонайменше на 7, а то й на 10 кроків зі зростанням "номіналу".

Нічия в 1-му таймі. Використовується зустріч між рівними за силою суперниками, в ідеалі - із серією нічийних результатів в останніх очних зустрічах. Також гарною підмогою буде те, що букмекери пропонують на "разом менше 2,5 голів" коефіцієнт 1,7. Як правило, боротьба в таких парах рівна, і часто проходить без голів до перерви.

Ставка з парі на непарний тотал матчу. Ще 1 "вилка": спочатку розміщується парі на нічию, тобто на рівний рахунок. А потім - друга ставка, на непарний результат зустрічі. Але тільки досвідчений гравець може правильно розрахувати розміри кожного кроку і зловити момент із потрібним коефіцієнтом на "непарне", щоб забезпечити собі плюс.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.