Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:00
93
0

Коридори в ставках

У яких видах спорту можна успішно застосовувати стратегію коридорів для ставок

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:00
93
0
Коридори в ставках

Як правило, у ставках гравці просуваються від більш простого до більш складного. Перші парі у більшості пов'язані з тим, хто виграє, який буде результат. Тільки з часом гравці переключаються на фори, щоб знизити ризик і/або підняти виграш. А від них навіть можна вже перейти на коридори в ставках. Особливо успішно їх можна застосовувати щодо баскетбольних поєдинків і парі на них.

Це не можна назвати повноцінною стратегією

"Коридори" - не повноцінна, справжня стратегія. Це скоріше чи то тактика гри, чи то й зовсім вид ставки, що може приносити успіх щодо окремих видів спорту з високою результативністю. Особливо стосовно баскетбольних зустрічей.

Краще буде зрозуміло на прикладі

Вибирається пара з непоганими супротивниками. Умовно "Нікс" - "Х'юстон". Гравець розміщує 2 ставки - по 1 на перемогу кожного супротивника, але з різною форою. Якщо контора дає фору на матч 8+8 з коефіцієнтом 1,85, то на клуб із Нью-Йорка береться котирування з форою "-3" з коефіцієнтом 1,35, а на "Рокетс" - фора "+10" з коефіцієнтом 1,7. На кожен варіант оформляється парі на 100 доларів США кожен. З одного боку, це "вилка", але неправильна. Так, хтось із клубів виграє, тож точно повернеться або 135, або 170 - мало при тому, що поставлено було 200. Але є шанс оформити виграш.

Суть виграшної ставки - правильно розрахувати саме "коридор"

Ставка з "-3" на "Нікс" і "+10" на "Х'юстон" не суперечать одна одній. Між ними є спільне, той самий "коридор", за якого обидві ставки "зіграють" і принесуть хороший виграш. Наприклад, це буде перемога клубу з Нью-Йорка з рахунком 104-100. У підсумку обидві ставки виходять виграшними, і, отже, можна отримати хороший результат.

При цьому варто використовувати різні контори

У кожного букмекера - своя лінія, і є більш (або менш) цікаві котирування. Щодо різних фор це працює так само, як і з приводу інших коефіцієнтів у лініях. Тож, опрацювавши альтернативи, представлені на різних сайтах, цілком можна створити досить широкий "коридор". Але потрібно поспішати: букмекери досить активно переглядають свої котирування, тож мало знайти цікаві котирування - ще потрібно встигнути розмістити на них свої ставки... А потім ще й отримати назад, у "готівку", те, що вийшло виграти.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.