Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:01
92
0

Фактори, що вказують на те, що з онлайн-букмекером можна працювати

Які фактори потрібно врахувати при співпраці з букмекерами?

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:01
92
0
Фактори, що вказують на те, що з онлайн-букмекером можна працювати

Зараз букмекерська діяльність проводиться легально в Україні. Та й українські закони у 2020-му змінилися, і тепер теж ігровий бізнес у країні виходить із тіні. Звісно, нинішній рівень Інтернету дає змогу розміщувати парі з фактично будь-яким організатором, що їх приймає. Але все ж експерти радять працювати з перевіреними, законно працюючими конторами, що доступні онлайн. На те вистачає причин. Які чинники потрібно врахувати?

Надійність

Мабуть, ключовий фактор. Гра на ставках - це ризик своїми, реальними грошима. І бажано робити це, будучи впевненим у тому, що все належне буде виплачено. Це може гарантувати тільки ліцензований онлайн букмекер. Хоча б тому, що його діяльність регулюється і контролюється. "Сірі" БК можуть відмовляти платити виграш під самими формальними підставами.

Конфіденційність

Коли гравець ставить, він хоче, у разі перемоги, забрати все собі. Тож онлайн-формат рятує від необхідності платити податки. Щоправда, це не подобається державі. Та сприймає перемоги як дохід, намагаючись обкласти його податком. До речі, про грабіжників - оскільки, на відміну від "наземних" контор, тут не ходить готівка, нема остраху, що, вийшовши зі зірваним "кушем", ти не отримаєш по голові на наступній вулиці від бандитів, що спрацюють "за наводкою" від того самого касира.

Це просто зручно

Загалом ставити онлайн набагато комфортніше, ніж через наземні пункти прийому ставок. Жодної витрати часу на дорогу, жодних черг до каси, немає ризику, що хтось помилиться. Ба більше, легко порівняти пропозиції від різних букмекерів на 1 і той самий результат, і, в підсумку, можна просто використати оптимальну. Усе в кілька кліків, а не, як у "традиційному" форматі, не менше години, з урахуванням дороги туди й назад (а якщо виграв - то і ще раз так само). Не кажучи вже про те, що все працює у форматі 24/7.

Провідні контори намагаються утримати клієнтів

Борючись за відвідувачів, онлайн-букмекери часто влаштовують різноманітні акції з бонусами. Звісно, цим теж потрібно користуватися, але пам'ятаючи, що правила промо-акцій слід знати. Особливо з приводу "відіграшу" нагороди - іноді це вимагає вже дуже багато часу і пов'язано з низкою необхідних дій, які в підсумку того не варті.

Безліч опцій

Офіційні букмекери, як правило, радують різноманітністю ліній. Якщо в скромній "сірій" конторі є тільки ставка на результат і кілька десятків основних варіантів, то аналітичні відділи провідних беттінгових компаній генерують сотні різних пропозицій на кожен більш-менш серйозний матч.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.