Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 08 вересня 2022, 22:20
5937
2

Дніпро-1 – АЗ Алкмар. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій

Команда Олександра Кучера пройде випробування фаворитом групи

| Оновлено 08 вересня 2022, 22:20
5937
2
Дніпро-1 – АЗ Алкмар. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій
СК Дніпро-1

У четвер, 8 вересня, у словацькому Кошице відбудеться поєдинок першого туру групового раунду Ліги конференцій, у якому зіграють український «Дніпро-1» та нідерландський АЗ Алкмар. Стартовий свисток пролунає о 22:00 за Києвом.

Дніпро-1

Дніпряни під керівництвом хорватського фахівця Ігора Йовічевіча за підсумками минулого сезону посіли третє місце в турнірній таблиці української Прем'єр-ліги, вперше в історії отримавши право представити нашу країну на міжнародній арені. У плей-оф кваліфікації Ліги Європи «Дніпру-1» довелося грати під керівництвом нового тренера – екс-наставника харківського «Металіста» Олександра Кучера, оскільки Йовічевіч втік до донецького «Шахтаря».

Єврокубковий вояж для «Дніпра-1» розпочався невдало. Здавалося, що пройти кіпрський АЕК із Ларнаки підопічним Кучера цілком під силу, проте на практиці обидва поєдинки були програні. У першому дніпряні поступилися з рахунком 1:2, а в другому взагалі пропустили три м'ячі, через що вилетіли до Ліги конференцій. Втім, після цього у національному чемпіонаті підопічні Олександра Кучера двічі зіграли дуже впевнено.

  • Всі найяскравіші моменти матчу «Дніпро-1» – АЗ Алкмар доступні в режимі Live у нашому Telegram

Спочатку бронзовий призер УПЛ завдав сенсаційної розгромної поразки київському «Динамо» з рахунком 3:0. Цікаво, що Кучер зміг обіграти свого вчителя, румуна Мірчу Луческу, під керівництвом якого Олександр виступав за донецький «Шахтар». А минулої суботи «Дніпро-1» упевнено переміг рівненський «Верес» (2:0), завдяки чому підходить до майбутнього матчу на позитивній ноті.

АЗ Алкмар

«Сирні фермери» хоч і не є топ-клубом за мірками Ередівізі, проте двічі в історії ставали чемпіонами своєї країни, а ще десять разів брали медалі національної першості. У минулому сезоні команда Паскаля Янсена фінішувала на 5-му рядку, який дозволив пошукати щастя у плей-оф за право представляти Нідерланди в Лізі конференцій. І АЗ не підвів своїх уболівальників, перемігши в двоматчевих протистояннях спочатку «Геренвен», а потім «Вітесс».

У Лізі конференцій клуб із Алкмару стартував із другого кваліфікаційного раунду. На шляху до групового етапу АЗ по черзі залишив за бортом турніру «Тузлу Сіті» з Боснії і Герцеговини (1:0, 4:0), шотландський «Данді Юнайтед» (0:1, 7:0) та португальський «Жил Вісенте» (4:0, 2:1). До групи Е підопічні Янсена потрапили волею жереба з першого кошика та вважаються фаворитами квартету за котируваннями букмекерів. Також разом із ними «Дніпро-1» отримав у суперники кіпрський «Аполлон» та «Вадуц» із Ліхтенштейну.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Валеф – Бузанелло, Сваток, Адамюк, Амаш, Сарапій, Гуцуляк, Бланко, Піхальонок, Громов, Довбик.

АЗ Алкмар: Верхулст – Хацидіакос, Деккер, Бруну, М. де Віт, Рейндерс, Класі, Д. де Віт, Ев'єн, ван Бредероде, Одгор.

Parimatch
  • 5.90
  • 4.20
  • 1.55
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet
  • 5.55
  • 4.14
  • 1.55
Зробити ставку Зробити ставку

8 вересня, четвер

«Дніпро-1» – АЗ Алкмар
Кошице. «Кошицька футбольна арена». 22:00
ТБ-трансляція на медіасервісі MEGOGO
ДНІПРО-1 – АЗ АЛКМАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Йігаль Фрід (Ізраїль)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(25)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maks_krot
Лидер чемпионата  пародия на Днепр ,должен доказать что он лидер ,не только законы продвигать же беня может в Раде по телепулу  ,два клуба мурлов ж   и д_ов должны показать результат сегодня дынамо и днепр минус 1 ,все ждут  хорошего результата в таких турнирах хотябы ,удачи 
KvlaD
Прогноз спорт.юа 2:1. Ну-ну...