Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 вересня 2022, 12:45
7296
0

Велика помилка! Гулачі розповів, як привіз гол, подарувавши м'яч Шведу

Воротар «РБ Лейпциг» прокоментував поразку в матчі 1-го туру ЛЧ

| Оновлено 07 вересня 2022, 12:45
7296
0
Велика помилка! Гулачі розповів, як привіз гол, подарувавши м'яч Шведу
Getty Images/Global Images Ukraine

Воротар «РБ Лейпциг» Петер Гулачі прокоментував поразку у матчі 1-го туру Ліги чемпіонів проти «Шахтаря» (1:4), в якому він курйозним чином привіз собі гол, подарувавши м'яч Мар'яну Шведу:

«Перший гол суперника був моєю великою помилкою, і цього не мало статися. Після цього ми відігралися та зрівняли рахунок. Другий гол донецького «Шахтаря» став для нас справжнім ударом, морально та по зубах. Якщо ви подивитеся на гру, ми виклалися на всі 90 хвилин.

Коли ми програвали 1:2, ми трохи розкрилися і не були так захищені в обороні. Ми дуже хотіли виграти гру, але зараз багато йде проти нас. Ми схильні робити помилки прямо зараз і зазнаємо швидкого покарання. Ми дуже погано розпочали сезон, у ці вихідні у нас буде важлива гра проти дортмундської «Боруссії», де ми маємо викластися на повну. Тренер нічого не може вдіяти з голами, які ми пропустили. Ми створювали моменти та ризикували всім. Тренер не має жодного відношення до наших помилок на полі, ми всі дорослі люди.

Ми – команда та тренер – повинні все змінити. Ми хотіли сьогодні показати реакцію, але не вийшло. Ми грали непогано. Чотири пропущені нами голи фактично були чотирма голами у свої ворота».

ГОЛ! 0:1. Мар'ян Швед, 16 хв

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.