Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 вересня 2022, 20:41
1374
0

Брюгге – Байєр. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Роман Яремчук дебютує у єврокубках за новий клуб

| Оновлено 07 вересня 2022, 20:41
1374
0
Брюгге – Байєр. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/clubbrugge

У середу, 7 вересня, у Брюгге на стадіоні «Ян Брейдель» відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу у рамках групи B, в якому зіграють бельгійський «Брюгге» та леверкузенський «Байєр». Стартовий свисток боснійського рефері Ірфана Пельто із Сараєва прозвучить о 22:00 за київським часом.

Брюгге


У другому десятилітті XXI століття бельгійський «Брюгге» неодноразово досягав успіхів у Лізі Жюпіле, завдяки чому розпочинав єврокубковий сезон безпосередньо з групового раунду одного з турнірів. За підсумками минулого сезону футболісти під керівництвом Альфреда Схрюдера також здобули «золоті» медалі з подальшим підняттям над головою Суперкубка Бельгії за підсумками протистояння проти «Гента» (1:0). Куди цікавішим вийшов би цей матч, якби «чорно-сині» до того моменту встигли завершити трансфер українського нападаючого Романа Яремчука з лісабонської «Бенфіки», бо тоді він міг би відразу відчути весь гнів на свою адресу з боку фанатів «буйволів».

Форвард таким чином приєднався на клубному рівні до свого партнера з національної збірної Едуарда Соболя, і тепер у пари українських виконавців трохи більше шансів зачепитися за успіх на міжнародній арені. «Брюгге» перемогами в чемпіонаті здивувати вже досить складно, оскільки навіть після зміни головного тренера на Карла Гофкінса, колишнього помічника Схрюдера, команда продовжує демонструвати стабільні результати, хоча ті ж конкуренти в особі «Антверпена» взагалі подолали позначку в сім турів без осічок. «Чорно-сині» при цьому не брали участі у кваліфікації, тому про їхні поточні кондиції можна судити лише у закритих умовах чемпіонату. Утім, Яремчук уже почав забивати, що не може не тішити його новий клуб.

Байєр


Леверкузенський «Байєр» уже кілька десятиліть намагається збудувати якісний спортивний проект, який міг би вийти на більш-менш стабільну смугу успішних результатів, проте прізвисько «Неверкузен» нікуди від «фармацевтів» при цьому не дівається. Минулого сезону вони стали третіми, що сприймалося як суттєвий прогрес на середовищі п'яти останніх менш вдалих сезонів, проте на старті нової кампанії є всі підстави вважати, що Герадо Сеоані ризикує повторити долю Рогера Шмідта зразка сезону-2016/17, коли «бронза» різко змінилася на 12 рядок роком потому.

При цьому очевидних передумов для стартового спаду «Байєра» не було й близько. Головного тренера команда не змінювала, ігровий стиль теж, і навіть витратила 13 млн. євро на придбання чеського нападника Адама Гложека. Як виявилося – даремно, оскільки у новій команді 20-річний футболіст забив один гол за чотири матчі, а його партнери зрештою виграли лише один матч чемпіонату з п'яти. А все почалося ще з ранньої стадії Кубка, де «фармацевти» сенсаційно програли «Ельферсбергу» (3:4). І на тлі подібних результатів «Байєр» отримав групу в Лізі чемпіонів з «Атлетіко», «Порту» та «Брюгге» у складі, у якій може в підсумку стати останнім.

Орієнтовні склади


«Брюгге»: Міньоле – Сілла, Мехеле, Одой – Меєр, Ванакен, Оньєдіка, Нільсен, Ольсен – Жужла, Яремчук.

«Байєр»: Градецькі – Тапсоба, Та, Куссуну – Сінкгравен, Демірбай, Андріх, Паласіос, Фрімпонг – Шик, Діабі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості розпочнуть виступи у Європі перемогою. Нашою ставкою буде позиція – Байєр не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.15.

7 вересня, середа

«Брюгге» – «Байєр»
Брюгге. «Ян Брейдель». 22:00
Арбітр: Ірфан Пельто (Сараєво, Боснія та Герцеговина)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 3.45
  • 4.00
  • 2.01
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 3.48
  • 4.12
  • 2.06
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.