Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 07 вересня 2022, 20:41
1310
0

Тоттенхем – Марсель. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Антоніо Конте хоче поборотися і за міжнародний трофей

| Оновлено 07 вересня 2022, 20:41
1310
0
Тоттенхем – Марсель. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 7 вересня, у Лондоні на стадіоні «Тоттенхем Хотспур» відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу в рамках групи D, у якому зіграють лондонський «Тоттенхем» та французький «Марсель». Стартовий свисток словенського рефері Славко Вінчича прозвучить о 22:00 за київським часом.

Тоттенхем


Для лондонського «Тоттенхема» історично складним завданням було завоювання трофеїв як на внутрішній, так і на міжнародних аренах, хоча в новітніх реаліях менеджмент клубу робить все для того, щоб команда перестала вважатися просто одним із сотень футбольних колективів столиці Великобританії. У «шпор» поступово з'явився ультрасучасний стадіон – можливо, один із найвигадливіших у всій Англії, є якісний склад із зіркових виконавців, досвідчений головний тренер Антоні Конте, гроші на посилення кадрової обойми та довгостроковий проект розвитку. Ось тільки головного немає – гідних результатів.

Кілька єврокубкових сезонів поспіль «Тоттенхем» приділяв міжнародним баталіям другорядну роль на тлі англійської Прем'єр-ліги, оскільки старанно зважував кожен фунт, що надходив до бюджету клубу. Проте навряд чи вболівальникам команди сподобалося спостерігати за матчами турніру рівня Ліги конференцій УЄФА, тому одним із головних завдань Конте був вихід на груповий етап Ліги чемпіонів. Італійський наставник зі своїм завданням зразка минулого сезону впорався успішно, а тепер намагається забезпечити просування команди одразу на двох фронтах. В АПЛ все поки що більш-менш стабільне – третє місце та перспективний календар, але виступи в єврокубках можуть принести «шпорам» певний дискомфорт.

Марсель


І якщо лондонський «Тоттенхем» на даному етапі вже намагається надати своєму проекту остаточної форми, то французький «Марсель» тільки знаходиться на початкових етапах шляху. «Провансальці» за останнє десятиліття пережили багато різних етапів, встигнувши побувати як на підсумковому 13 місці Ліги 1, так і вперто конкурувати з «Парі Сен-Жермен» у попередніх сезонах. Очевидно, що тягатися зі столичним колективом щодо фінансових можливостей та рівня актуальної іменитості бренду футболісти з блакитних берегів не можуть, проте активність «Марселя» на трансферному ринку цього літа вражала.

Для хорватського фахівця Ігора Тудора придбали досвідченого півзахисника Жордана Верету, викупили контракт Маттео Гендузі з лондонського «Арсеналу», а захисник «канонірів» Нуну Тавареш став черговим представником лондонського клубу, який реанімуватиме кар'єру у чудовому французькому місті. До того ж, «Марсель» тепер має свого забивного Луїса Суареса, проте з колумбійським паспортом. Усе це вже дає результати в чемпіонаті – «провансальці» йдуть слідом за ПСЖ, проте тепер їм необхідно буде показати себе в групі з «Айнтрахтом», «Спортінгом» і тим самим «Тоттенхемом», у якій є відразу чотири фаворити на перемогу.

Орієнтовні склади


«Тоттенхем»: Льоріс – Даєр, Ленгле, Ромеро – Перішич, Бентанкур, Гойб'єрг, Емерсон – Сон, Кейн, Рішарлісон.

«Марсель»: Лопес – Колашинац, Балерді, Мбемба – Тавареш, Верету, Ронж'є, Клосс – Жерсон, Гендузі – Суарес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди покажуть результативний футбол. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.20.

7 вересня, середа

«Тоттенхем» – «Марсель»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур». 22:00
Арбітр: Славко Вінчич (Словенія)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.50
  • 4.60
  • 6.70
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.54
  • 4.68
  • 6.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.