Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 вересня 2022, 15:07
2269
1

Едді ХІРН: «Ми з Джошуа однозначно розглянемо пропозицію Ф'юрі»

Промоутер Ентоні – про можливий поєдинок

| Оновлено 16 вересня 2022, 15:07
2269
1
Едді ХІРН: «Ми з Джошуа однозначно розглянемо пропозицію Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа

Голова промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн прокоментував заяву чемпіона світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (32-0-1, 23 КО), який бажає зустрітися з Ентоні Джошуа (24-3, 22 KO).

«Я поспілкувався з Джошуа, і якщо цей бій тут, якщо вони говорять серйозно, у чому я сумніваюся, то давайте повіримо Тайсону Ф'юрі заради спроби його влаштувати. Минулого вечора я сказав Джорджу Воррену з компанії Queensberry, щоб вони надіслали нам деталі та пропозицію, а я відправлю їх Ей Джею, адже він готовий битися.

Ми не чекали на таку можливість, але це чудовий шанс побитися за звання чемпіона світу у найбільшому поєдинку у боксі. Ми однозначно її розглянемо.

Для мене та циніків у боксі це пахне так: «Ой, ми не змогли домовитися з Джошуа, тому замість нього поб'ємося з хлопцем, про якого ви не чули, оскільки всі інші були недоступні». Але давайте приберемо убік цинізм і повернемося до команди Ф'юрі, бо ми готові обговорювати цей бій. Звичайно, ми готові влаштувати його», – сказав Хірн.

Раніше промоутер Ф'юрі заявив, що цей бій пройде у Великій Британії.

Джерело talkSPORT
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Если смотреть со стороны Джошуа, то это как бы неплохой вариант.
После 2-х неудач выйти против Фьюри, и выиграть этот бой, тем более ещё и пояс забрать, который нужен Сане. А с другой стороны, если он проиграет, то это будет уже 3-й к ряду проигрыш, это не есть хорошо для карьеры.
Тайсон может просто блефовать, чтобы Усик поторопился с боем, он хочет провести его в декабре, но травмы старые не дают Усику это сделать, вот Фьюри и икру метает)