Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 вересня 2022, 20:43
1380
1

Бенфіка – Маккабі Хайфа. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Команда Рогера Шмідта стартує в одній із груп смерті, куди не пустила київське «Динамо»

| Оновлено 06 вересня 2022, 20:43
1380
1
Бенфіка – Маккабі Хайфа. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
facebook.com/SLBenfica

У вівторок, 6 вересня, у Лісабоні на стадіоні «Ештадіу да Луж» відбудеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА з футболу у рамках групи H, у якому зіграють лісабонська «Бенфіка» та ізраїльський «Маккабі» Хайфа. Стартовий свисток шведського рефері Андреаса Екберга з Мальме прозвучить о 22:00 за київським часом.

Бенфіка


Українські вболівальники не потребують додаткового представлення лісабонської «Бенфіки», оскільки мали змогу спостерігати за грою цієї команди у битві проти київського «Динамо» за місце в основній сітці головного єврокубкового турніру Старого Світу. Не складно здогадатися, що, коли вже «орли» й надалі продовжують виступати в даному турнірі, то заповітна путівка команді Мірчі Луческу так і не дісталася. Футболісти Рогера Шмідта тим часом дізналися, що на груповому етапі змагатимуться з «Парі Сен-Жермен», «Ювентусом» та «Маккабі» Хайфа, що, навіть з урахуванням їхньої відмінної форми на початку сезону, трохи похитнуло впевненість португальського колективу у власних силах.

Очевидно, що «орли» захочуть отримати максимум очок із двоматчевого протистояння проти представників Ізраїлю, а допомогти їм у цьому мають вищезгадані ігрові кондиції. Досить зазначити, що востаннє «Бенфіка» не перемагала ще у травні 2022 року, навіть з урахуванням товариських матчів, що вказує на особливий настрій португальського гранда, який ще нещодавно мав серйозні проблеми в адміністрації. При цьому, як можна було зрозуміти по матчах проти київського «Динамо», команду Шмідта анітрохи не послабив продаж Дарвіна Нуньєса за 80 млн євро до «Ліверпулю», оскільки йому вже готові на заміну юні та не менш талановиті виконавці.

Маккабі Хайфа


Рейтинг ізраїльської футбольної асоціації досить низький порівняно з провідними футбольними країнами Європи, тому навіть чемпіону цієї країни доводиться долати довгий шлях для потрапляння у фінальну частину Ліги чемпіонів. «Маккабі» з Хайфи розпочали для себе підготовку до сезону ще в перші дні липня, оскільки вже з другого раунду кваліфікації були змушені поступово прокладати собі стежину до справді великого досягнення для всієї країни.

Грецький «Олімпіакос», кіпрський «Аполлон», сербська «Црвена Звезда» – далеко не останні клуби на субконтиненті, проте всі вони були змушені поступитися дорогою колективу Барака Бакхара, який, як у випадку з майбутнім суперником «Дніпра-1» на груповому етапі Ліги конференцій або грецьким клубом, був навіть надто жорстким зі своїми суперниками, обігруючи тих по 4:0. Упевнена хода клубу з Хайфи продовжується і на внутрішній арені, де вони ще не мали поразок у матчах чемпіонату, а минулими вихідними ще й взяли реванш у «Хапоеля» Беер-Шева за поразку в матчі за Суперкубок Ізраїлю. Як бачимо, настрій у явного аутсайдера групи відмінний, і, можливо, він десь і зможе зачепитися за очки за ходом турніру.

Орієнтовні склади


«Бенфіка»: Влаходімос – Грімальдо, Брукс, Отаменді, Жілберто – Флорентіну, Фернандес – Жоау Маріу, Рафа Сілва, Нерес – Рамуш.

«Маккабі» Хайфа: Коен – Менахем, Арад, Голдберг, Ейліяху – Леві, Мохамед, Фані – Чібота, Рукавиця, Давид.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі переможуть упевнено. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Бенфіка» (-2) з коефіцієнтом 2.11.

6 вересня, вівторок

«Бенфіка» – «Маккабі» Хайфа
Лісабон. «Ештадіу та Луж». 22:00
Арбітр: Андреас Екберг (Мальме, Швеція)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 3:0
Parimatch
  • 1.25
  • 6.70
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1.257
  • 6.65
  • 12.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ
Футбол | 06 травня 2024, 09:50 1
Зідан назвав переможця у протистоянні Реала з Баварією в ЛЧ

Екснаставник «галактікос» – про суперництво команд в півфіналі турніру

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції
Футбол | 07 травня 2024, 07:20 4
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Мессі покращив позиції

Головним фаворитом все ще є Джуд Беллінгем

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BARA.bass
Будет вынос, я зарядил катлету на Бенфику.