Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 06 вересня 2022, 20:44
2228
0

ПСЖ – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Матч фаворитів групи Н

| Оновлено 06 вересня 2022, 20:44
2228
0
ПСЖ – Ювентус. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
ФК ПСЖ

Вже перший ігровий день групового етапу Ліги чемпіонів сезону 2022/2023 подарує нам протистояння грандів європейського футболу – «ПСЖ» та «Ювентуса».

«ПСЖ»

Минулий сезон Ліги чемпіонів для «ПСЖ» завершився вже на стадії 1/8 фіналу – тоді підопічні Маурісіо Почеттіно у напруженому протистоянні поступилися майбутньому чемпіону турніру, «Реалу». Постійні невдачі в Лізі чемпіонів набридли амбітному керівництву парижан, і Почеттіно було відправлено у відставку.

Кандидатура йому на заміну була обрана далеко не найочевидніша. «ПСЖ» мав можливість запросити до себе практично будь-якого тренера світу, але вибір зробив на користь Крістофа Гальтьє. Так, рік тому це фахівець створив сенсацію, і з «Ліллем» обійшов той самий «ПСЖ» у чемпіонській гонці у Лізі 1. Однак за європейськими мірками Гальтьє топ-тренером назвати поки що язик не повернеться.

Щодо складу команди, то масштабної перебудови цього літа в ПСЖ ми не побачили: склад все такий же віковий і зірковий, націлений на завоювання трофеїв тут і зараз. Головним досягненням ПСЖ на ринку можна назвати продовження контракту з Кіліаном Мбаппе.

У новому сезоні Ліги 1 «ПСЖ» стартував переконливо: 5 перемог та нічия з «Монако» у шести стартових турах. Проте чемпіонством у Франції нікого вже не здивуєш – потрібен успіх у Лізі чемпіонів. «ПСЖ» поряд з «Ювентусом» - фаворити групи, проте, коли у суперниках є така команда, як нинішня «Бенфіка», то віддавати путівки до плей-оф нікому заздалегідь не варто.

«Ювентус»

«Ювентус» минулого сезону вилетів із Ліги чемпіонів на тій же стадії, що й «ПСЖ» – 1/8 фіналу. Образником туринців стала головна сенсація турніру – «Вільярреал», який дістався у підсумку до стадії півфіналу.

Літо для «Ювентуса» пройшло повністю протилежним шляхом у порівнянні з «ПСЖ»: без змін на тренерському містку, але з серйозною перебудовою у складі команди. Пішли такі вагомі особи як Пауло Дібала, Джорджо К'єлліні, Федеріко Бернардескі, Дуглас Коста, Арон Ремзі (усі – вільні агенти), проданий за великі гроші в «Баварію» Маттейс Де Лігт, а Артур відправився в оренду в «Ліверпуль».

Підписання не менш масштабні, причому два з них – саме з «ПСЖ»: Анхель Ді Марія (вільний агент) та Леандро Паредес (оренда). Також прийшли до команди Поль Погба, Аркадіуш Мілік, латераль Філіп Костіч та найкращий захисник минулого сезону Серії А Глейсон Бремер. Мілік уже забив дебютний гол у новій команді, Погба потрапив у лазарет, а Ді Марія встиг і те, й інше.

Старт у Серії А у команди Массімільяно Аллегрі вийшов непереконливим. Стосується це і змісту гри, і результату – 2 перемоги та 3 нічиї у трьох стартових матчах. До матчу з «ПСЖ» туринці підходять у статусі андердогів.

Історія зустрічей

Наразі «Ювентус» та «ПСЖ» провели між собою 8 матчів. У «Ювентуса» тотальна перевага: 6 перемог та 2 нічиї. Різниця голів – 17-6.

Прогноз на протистояння

Зараз розстановка сил зовсім інша, і «ПСЖ» цілком під силу з дев'ятої спроби таки здобути першу в історії перемогу над «Ювентусом». Коефіцієнт на це – 1,36.

6 вересня, вівторок

«ПСЖ» – «Ювентус»
Париж. Стадіон «Парк де Пренс». 22:00
ТБ-трансляція MEGOGO
Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Parimatch
  • 1,36
  • 5,70
  • 8,10
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 1,35
  • 5,85
  • 9,40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.