Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 вересня 2022, 09:23
1643
2

Вернидуб і Дулуб поділили очки. Кривбас та Львів один одному не забили

Здобути першу перемогу в чемпіонаті команди не змогли

| Оновлено 05 вересня 2022, 09:23
1643
2
Вернидуб і Дулуб поділили очки. Кривбас та Львів один одному не забили
УПЛ

До матчу команди підходили в не дуже хорошому настрої. В активі «Кривбаса» після двох стартових турів був нуль очок, у «Львова» - стільки ж, але з грою в запасі. Сьогоднішня гра з суперником свого рівня давала можливість набрати перші турнірні бали.

Чомусь видавалося, що фаворитом зустрічі буде «Кривбас». Але це було тільки на папері, а на полі трохи помітнішими стали футболісти зі Львова. Щоправда, ця активність була тільки на фоні суперників, оскільки швидкості в матчі були далекі від високих. Проте все ж у складі «левів» виділялися Мильченко і Бойко, які постійно намагалися бігти вперед, загострювати і бити. Не завжди вдавалося доводити справу до удару, та все ж.

Фото - УПЛ

У номінальних господарів впадала в очі дивна незіграність. Як мінімум, тричі за перший тайм криворізькі футболісти по двох йшли на м'яч і перешкоджали один одному його обробити. Двічі це сталося в нападі (Назар Волошин брав участь в обох епізодах і спершу йому не дав пробити Хобленко, а потім і він сам перешкодив партнеру), а втретє - біля своїх воріт. Пощастило, що цього разу все закінчилося черговим заблокованим ударом у виконанні Мильченка. Чого-чого, а самовіддачі на полі не бракувало.

Єдиний гострий момент за тайм (та, мабуть, і за весь матч) мав Назарій Нич. Після закидання форвард львів'ян вискочив на побачення з Кліщуком і зліва вирішив на силу бити в дальній кут - не потрапив зовсім трохи. Решту часу команди робили навіси, простріли та не давали грати одна одній.

Фото - УПЛ

Після перерви Юрій Вернидуб вирішив грати у три центральних захисники. І невідомо, чи добився він очікуваного результату. З одної сторони, біля його воріт стало спокійніше, а з іншої - біля чужих теж. Перший тайм на фоні другого видавався чи не цілком пристойним за швидкостями - в другій половині їх не було зовсім. Щось виокремити потенційно гольове, мабуть, рука не підніметься.

Команди хотіли виграти, та набагато більше вони хотіли не програти. Зрештою, їм це вдалося. Фінальний свисток Анатолія Абдули зафіксував фінальний рахунок 0:0.

Фото - УПЛ

Після цього матчу обидві команди покращили свою турнірну ситуацію - в обох тепер є по одному пункту. В наступному турі «Кривбас» поміряється силами з «Вересом», а «Львів» зіграє проти «Динамо».

Українська Прем'єр-ліга. 3 тур.

«Кривбас» - «Львів» - 0:0.

Банада, 76, Зотько, 90+3 - Якимів, 36.

«Кривбас»: Кліщук - Вернидуб, Стецьков, Рябов (Кораблін, 46), Якімець, Банада (Зотько, 81), Н. Волошин, Хомченовський, Хобленко (Дебелко, 65), Семенов, Понєдєльнік (Устименко, 46).

«Львів»: Ільющенков - Нич (Ременяк, 77), Якимів (Вовкун, 85), Муравський, Грисьо, Бусько, Шишка (Крушинський, 63), Мильченко, Бойко, Бугай (Мишенко, 63), Васильєв.

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

НСК «Олімпійський» (Київ).

КРИВБАС - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
PETP0
Такий футбол нам не потрібен. Слава Богу не грають в Кривому Розі з вболівальниками...
Andre Chil
Скукотіще неймовірне(((