Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 05 вересня 2022, 02:28
5132
7

Манчестер Юнайтед – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Перша серйозна перевірка медальних амбіцій лондонського клубу

| Оновлено 05 вересня 2022, 02:28
5132
7
Манчестер Юнайтед – Арсенал. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 4 вересня, відбудеться матч шостого туру чемпіонату Англії, в якому зіграють «Манчестер Юнайтед» та «Арсенал». Гра пройде на стадіоні «Олд Траффорд», стартовий свисток Пола Тірні прозвучить о 18:30 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

«Червоні дияволи» вступили в сезон 22/23 з новим тренером. Ерік тен Хаг, який п'ять років успішно керував «Аяксом», прийшов рятувати команду, яка завершила минулий сезон на шостому місці.

Починалося для тен Хага все катастрофічно. Вже в першому турі команда поступилася вдома «Брайтону» (1:2), а в другому - зазнала однієї з найпринизливіших поразок в АПЛ, програвши з рахунком 0:4 «Брентфорду». Кількість мемів про пару центральних захисників Гаррі Магуайр / Лісандро Мартінес перевищила всі допустимі норми, хоча «Ман Юнайтед» і не мав стільки пропускати, того вечора суперникам щастило.

Починаючи з третього туру, нідерландський фахівець посадив Магуайра на лаву запасних і випустив Рафаеля Варана. З того часу «МЮ» пропустив один гол у трьох матчах, здобувши дев'ять очок. Не можна сказати, що команда домінувала в кожному з матчів, могло хитнути в будь-який бік. На довгому відрізку у таких більш-менш рівних поєдинках обов'язково будуть втрати очок.

Арсенал

Лондонці поки що є єдиною командою, яка виграла усі матчі у новому чемпіонаті. І в усіх із них «каноніри» перемагали як за рахунком, так і за показником очікуваних голів. Але також варто зазначити, що опонентів рівня «МЮ» вони ще не мали.

«Арсенал» ще минулого сезону претендував на першу четвірку, але наприкінці програв пряму зустріч із «Тоттенхемом» і в підсумку опинився на п'ятому рядку без Ліги чемпіонів. Мікел Артета продовжив старанно працювати, клуб непогано підсилився у міжсезоння, придбавши зокрема і двох гравців «Манчестер Сіті», які не мали у складі чемпіонів Англії достатньо ігрової практики.

Габріел Жезус відразу ж став штампувати результативні дії, у п'яти турах на його рахунку три голи та три асисти. А українець Олександр Зінченко помітно посилив лівий фланг, чудово зігравшись із бразильцем Габріелом Мартінеллі. На жаль, трохи більше тижня тому Зінченко отримав травму коліна і поки що не може тренуватися з «канонірами». Це суттєва втрата для клубу. Місце Олександра посів 25-річний шотандець Кіран Тірні.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що «Арсенал» у цій зустрічі не програє. Нашою ставкою буде позиція – Ф(0) на гостей з коефіцієнтом 1.91 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Маласія, Мартінес, Варан, Даллот, Еріксен, Мактоміней, Фернандеш, Еланга, Санчо, Рашфорд.

«Арсенал»: Ремсдейл – Томіясу, Саліба, Габріел, Тірні, Джака, Вайт, Сака, Сміт-Роу, Мартінеллі, Жезус.

4 вересня, неділя

«Манчестер Юнайтед» – «Арсенал»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 18:30
Арбітр: Пол Тірні
ТБ-трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Parimatch
  • 2.65
  • 3.55
  • 2.65
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
ну наконец то
avk2307
Арсенал забил, мог еще раз или два забить, а в итоге 1-0
pol-55
*Яйцеголові* голландці випустили б Рона с початку матчу. 
pytlak1990
Зінченко - втрата, але якщо Едегор сьогодні пропустить матч через травму, тоді шшанси мю на перемогу виростають
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
alex alex
Арсенал сейчас на удивление харош. даже сити  недооценвает соперникови позволяет себе играть в ничью  это вам не ливер - у муму нет шансов - будет пагром. в этом сезоне лига конференций будет за счастье, но врядли. для муму и защекана 10-12 место. это их уровень.