Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 вересня 2022, 12:53
6314
7

Дніпро-1 впевнено обіграв Верес

Дніпряни продовжують «суху» переможну серію

| Оновлено 04 вересня 2022, 12:53
6314
7
Дніпро-1 впевнено обіграв Верес
scdnipro1.com.ua

У третьому турі чемпіонату України зійшлися команди, які ще не втрачали очок. Втім, номінальні господарі поля (матч проходив на ужгородському «Авангарді») мали в активі лише одну перемогу, але яку! 3:0 над київським «Динамо». Натомість рівненський колектив здивував багатьох, у двох стартових турах набравши шість балів – «Верес» обіграв на виїзді «Чорноморець» та «Ворсклу». Тож зустріч обіцяла стати непростою.

І перші хвилини поєдинку підтвердили, що все буде дуже непросто для обох сторін. Після кутового біля воріт гостей Адамюк пробивав по м'ячу, на який головою пішов Євген Пасіч. Гравець «Вереса» виявився на секунду швидше, за що й отримав удар ногою в голову. Гості вимагали вилучення Адамюка, але рефері вважав, що Пасіч сам надто низько опустив голову, тож обмежився «гірчичником» для футболіста «Дніпра-1». А от «Верес» вже на старті гри втратив ключового футболіста, адже за кілька хвилин Євгена довелося замінити.

Дніпряни й надалі продовжували домінувати і мали відкривати рахунок у середині тайму. Проте автор першого голу команди в нинішньому сезоні – Едуард Сарапій – цього разу із вигідної позиції влучив у штангу, а добивання одноклубників виявилося неточним.

Однак на перерву номінальні господарі поля пішли, ведучи в рахунку. Вже у компенсований час Гуцуляк прорвався правим флангом і прострілив у штрафний. Амаш розстрілював ворота, але під удар кинулися одразу кілька захисників. Проте м'яч відскочив знову до уродженця Марселя, і той із другої спроби «прошив» усіх, хто був на шляху м'яча – 1:0! Чудовий дебют Яніса в УПЛ! Враховуючи статистику першої половини зустрічі – 7:0 за ударами по воротах – такий рахунок слід визнати більш ніж справедливим.

Друга половина гри розпочалася з того, що знову у центрі уваги опинився захисник «Дніпра-1» Володимир Адамюк. Цього разу – зі знаком «плюс». Після подачі з флангу він вистрибнув вище за всіх (зазначимо Громова, який відтягнув на себе суперників) і головою пробив повз голкіпера – 2:0.

Після цього підопічні Олександа Кучера віддали ініціативу супернику, а самі почали шукати успіхів у контратаках. Завдяки цьому гості змогли уникнути «0» у графі «удари по воротах», але небезпеки створити все одно не зуміли. Проте самі могли не раз поплатитися, адже від контратак «Дніпро-1» не відмовився. Двічі дуже не пощастило Довбику. Спершу він увірвався до штрафного майданчика, обіграв двох захисників, але не зумів переграти голкіпера. А потім, коли вже й воротаря обіграв та пробив, здавалося, напевно – у підкаті м'яч виніс із воріт Вовченко.

Загалом, шансів у гостей після другого пропущеного м'яча не було (як не було, втім, і до цього). Не дивно, що наставник «Вереса» Юрій Вірт «накричав» собі жовту картку. У результаті – заслужена перемога «Дніпра-1», і 2:0 за такою грою здаються навіть «невиконаним» планом. «Верес» із шістьма очками після трьох ігор закріпився на шостій сходинці турнірної таблиці. У «Дніпра-1» теж 6 балів, але після двох ігор, і наразі третя позиція.

Українська Прем'єр-ліга. 3-й тур.

«Дніпро-1» – «Верес» – 2:0.

Амаш (45+2), Адамюк (47).

Адамюк (4), Гуцуляк (26), Бабенко (59) - Кльоц (49).

«Дніпро-1»: Макс Валеф, Бузанелло (Назаренко, 78), Сваток, Сарапій, Адамюк, Амаш (Когут, 67), Піхальонок (Горбунов, 67), Бабенко, Гуцуляк (Танчик, 55), Громов (Рубчинський, 55), Довбик.
«Верес»: Когут, Гагун, Мірошник, Вовченко, Є. Пасіч (Квасний, 8), Кльоц, Кучеров (Курко, 76), Дахновський (В. Шарай, 62), Лебеденко (С. Шарай, 62), Г. Пасіч, Сергійчук (Шестаков, 46).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

Рефері: Олександр Дердо (Чорноморськ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(55)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
Перемога на класі. Дебютний матч Амаша: гол + пас.
KSF
З Перемогою!
aleks8-48
Отвечу на коменты.Удаляют тогда,когда умышленно наносится травма-в данном случае была борьба и Пасич видел намеряние защитника сыграть в мяч,но решил рискнуть. Днепр всегда был и есть командой,которая не работает с судьями. Может с приходом харьковского десанта что-то изменится,но пока этого не было. Ещё замечу,что Верес решил сыграть в лежачий,порой грязный футбол,они качались на траве и орали от малейшего касания больше,чем играли в футбол. На этот счет понравилась Заря- выигрывая всего в один мяч они не тянули время,не валялись,замены проводили в темпе и были вознаграждены за это.Я эту команду зауважал.
avk2307
Якби ще УПЛ матчі розвело по часу, то взагалі було б супер.
Як Сетанта хотіла транслювати мені інтересно?
Александр Ад
ось чому і не беруть наших суддів на ЧЕ та ЧС.Прямий удар ногою в голову з рассеченням -це червона картка,а суддя показав жовту!Боковий мінімум 4 рази піднимав прапорець,фіксуя офсайди у Вереса,яких не було!Для чого допомогати команді ,котра і так завдякі кращому фінансуванню мае кращий підбір гравців?
Октавий Фландрийский
Дердо -младший продолжает чудить и влиять на результат матча.Удаление защитника Днепра - 100%, а ведь  потом этот ирок и гол забил! Всезнают, сколько Днепр-1 "доплачивает" арбитрам за победу, а папашка всегда старается пристроить  своего бездаря сыночка на денежные игры.