Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 вересня 2022, 11:36
681
0

Віктор СЕРДЕНЮК: «В ірландському футболі фізика на першому місці»

Українець виступатиме за «Шемрок Роверс»

| Оновлено 03 вересня 2022, 11:36
681
0
Віктор СЕРДЕНЮК: «В ірландському футболі фізика на першому місці»
ФК Шемрок Роверс. Віктор Серденюк

Український футболіст Віктор Серденюк, який поїхав до Ірландії після російського вторгнення до нашої країни, розповів про свій перехід до ірландського «Шемрок Роверс».

«Підтримувати форму було досить непросто. Коли ми сюди приїхали, напевно, місяць це були суто домашні заняття. Я крутив велосипед, пробіжки та не більше. Не знав із ким і де можна потренуватися. Потім через місяць я тренувався деякий час із Корк Сіті. Потім вони сказали, що з ними вже не можна, вони мають чемпіонат. Потім місяць паузи, потім тижнів зо два-три ще з однією командою потренувався. Останнім часом перед поїздкою до Шемрок Роверс я тренувався з аматорською командою, у якої тренування двічі на тиждень, а то й раз на тиждень. Весь час це були суто пробіжки. Важко було тримати себе у формі, бо маленька дитина, треба допомагати дружині, війна. Було трохи не до футболу, почали трохи опускатися руки. Але потім ось сталося, як сталося.

Тренувальний процес (в Ірландії – прим.), мабуть, не дуже відрізняється. Все те саме, все з м'ячем, немає біганини. Дуже хороший тренерський штаб, дуже хороша підготовка до тренування, відновлення після тренування. Усі на максимально високому рівні. Мабуть, тут більше працюють на фізику. Ірландський футбол – фізика на першому місці. Тут постійно тренажерний зал, постійно наголос на силу. Ось у цьому відрізняється футбол».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.