Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 вересня 2022, 20:47
938
0

Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Перед виїздом до Севільї треба якісно розім'ятись

| Оновлено 03 вересня 2022, 20:47
938
0
Астон Вілла – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 3 вересня, у Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» відбудеться матч шостого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Астон Вілла» та «Манчестер Сіті». Стартовий свисток австралійського рефері Саймона Гупера із Суїндона прозвучить о 19:30 за київським часом.

Астон Вілла


Уже встигла залишитися позаду майже шоста частина сезону АПЛ і навіть завершилася літня трансферна кампанія, тож для кожної з команд уже можна підбивати певні підсумки виступів на старті нового футбольного року. Колектив Стівена Джеррарда не був широко представлений на переговорах з іншими клубами, але при цьому встиг витратити 70 млн євро на шістьох новачків, із яких найдорожчий, захисник Дієго Карлос, прибув у розташування бірмінгемського клубу з травмою ахіллового сухожилля, а опорний півзахисник Леандр Дендонкер узагалі нещодавно приєднався до нових одноклубників у останній день кампанії переходів.

Тим часом у плані результатів Джеррарду похвалитися зовсім нічим. «Астон Вілла» зараз займає передостанній рядок у турнірній таблиці, перебуваючи в оточенні колективів, які, на відміну від неї самої, узагалі не перемагали за п'ять попередніх турів. «Леви» свій єдиний успіх відсвяткували в протистоянні проти «Евертона» ще в другому турі, а також поступалися «Борнмуту» (0:2), «Крістал Пелес» (1:3), «Вест Гему» (0:1) та «Арсеналу» (1:2). Головного тренера на цьому тлі все частіше підштовхують до виходу, проте до міжнародної паузи Джеррард ще матиме шанс показати себе і команду з кращого боку.

Манчестер Сіті


Чергове трансферне вікно чинні чемпіони Англії провели дуже активно, намагаючись як розвантажити власну обойму, так і посилити проблемні позиції. Заможні власники не відмовляли Хосепу Гвардіолі в ​​фінансових вкладеннях, та й як тут відмовиш, коли іспанець примудрився навіть заробити додаткових 20 млн євро для клубу. Одним з останніх придбань «містян» став центральний захисник Мануель Аканжи, який буде необхідний для ротації протягом сезону, оскільки у «Манчестер Сіті» вже місцями спостерігалися певні кадрові проблеми в найбільш уразливій лінії.

При цьому чемпіони вже встигли забратись на другий рядок турнірної таблиці і відстають від «невразливого» лондонського «Арсеналу» всього на два очки. «Ньюкасл» двома турами раніше змусив «Сіті» вперше втратити очки цього сезону (3:3), після чого команда Гвардіоли вдосталь покуражилась над «Крістал Пелес» (4:2) і «Ноттінгем Форест» (6:0). Що для «містян» зараз найважливіше – норвезький новачок команди Ерлінг Холанд почав штампувати голи, що напередодні старту Ліги чемпіонів УЄФА є гарною звісткою для його одноклубників. Іспанська «Севілья» має отримати сигнал від своїх майбутніх суперників.

Орієнтовні склади


«Астон Вілла»: Мартінес – Дінь, Мінгс, Конса, Кеш – Ремсі, Камара, Дуглас Луїс – Буендія, Воткінс, Бейлі.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Діаш, Стоунз, Гомес – Гюндоган, Родрі, де Брюйне – Марез, Голанд, Альварес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку фаворити відсвяткують черговий великий успіх. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-2) з коефіцієнтом 2.75 за лінією Parimatch.

3 вересня, субота

«Астон Вілла» – «Манчестер Сіті»
Бірмінгем. «Вілла Парк». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Саймон Гупер (Суїндон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:3
Parimatch
  • 9.00
  • 5.80
  • 1.33
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.