Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 вересня 2022, 20:48
448
0

Реал – Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Суперник «Шахтаря» по групі за допомоги топ-матчу готується до старту у Лізі чемпіонів

| Оновлено 03 вересня 2022, 20:48
448
0
Реал – Бетіс. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 3 вересня, у Мадриді на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» відбудеться матч четвертого туру чемпіонату Іспанії з футболу, у якому зіграють мадридський «Реал» та севільський «Бетіс». Стартовий свисток арбітра Хосе Марії Санчеса Мартінеса із Лорки прозвучить о 17:15 за київським часом.

Реал


На старті нового сезону іспанської національної першості мадридський «Реал» робить рівно те, що і належить чинному чемпіону – успішно просувається до захисту свого титулу на внутрішній арені. Стартові зустрічі проти «Альмерії» (2:1), «Сельти» (4:1) та «Еспаньйола» (3:1) вкотре наголосили, що команда Карло Анчелотті все ще недостатньо надійна в лінії оборони, проте атакуюча ланка «галактикос» справляється з тим, щоб забезпечувати команді необхідні результати. Очевидно, що протистояння проти найсильніших команд країни у «вершкових» ще попереду, проте Реал на повному ходу зупинити буде ще складніше.

Наступного тижня команда Анчелотті першою з групи за участю донецького «Шахтаря» вирушить у гості до шотландського «Селтіка», після чого українському колективу можна буде придивлятись до власних шансів на успіх у майбутній єврокубковій кампанії. Завершальні дні трансферного вікна столичний колектив фактично пропустив, якщо не брати до уваги вихідний трансфер Каземіро в «Манчестер Юнайтед». Проте «Реал» уже почав вирощувати заміни для своїх виконавців центральної лінії, тож період невеликої турбулентності має пройти спокійно.

Бетіс


Севільський «Бетіс» стане першим суперником справді високого рівня, проти якого зіграти чинним чемпіонам. Як і «Реал», «зелено-білі» не програли жодного матчу з початку нового сезону Ла Ліги, обігравши «Ельче» (3:0), «Мальорку» (2:1) та «Осасуну» (1:0), які далеко не завжди ставали зручними опонентами для «королівського» клубу, незважаючи на відсутність гучних імен. Фактично, ми маємо змогу спостерігати за протистоянням лідерів турнірної таблиці, оскільки більше жодній із команд не вдалося набрати максимуму очок після трьох стартових турів.

Чилійського наставника Мануеля Пеллегріні вже встигли полюбити в тій частині Севільї, яка не вболіває за однойменний клуб. У минулій трансферній кампанії його команда приділяла невелику увагу власним покупкам, попрацювавши на перспективу в плані придбання нападаючого Луїса Енріке з бразильського «Фламенго», а також посиливши Вілліаном Жозе з «Реала Сосьєдад» та Луїсом Феліпе в якості вільного агента влансі центр захисту та нападу відповідно. При цьому «Бетіс» не втратив жодного з ключових виконавців, тому впевнено дивиться у бік нових висот у Ла Лізі та Лізі Європи.

Орієнтовні склади


«Реал»: Куртуа – Менді, Алаба, Мілітао, Карвахаль – Модрич, Чуамені, Кроос – Вінісіус, Бензема, Вальверде.

«Бетіс»: Сілва – Морено, Гонсалес, Феліпе, Руїбаль – Карвалью, Родрігес – Хуанмі, Фекір, Каналес – Іглесіас.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі зможуть здобути важку перемогу. Нашою ставкою буде позиція – «Реал» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.35 за лінією Parimatch.

3 вересня, субота

«Реал» – «Бетіс»
Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 17:15
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.44
  • 5.20
  • 6.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.