Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 03 вересня 2022, 14:06
1232
0

Евертон – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч АПЛ

Мерсисайдське дербі у шостому турі АПЛ

| Оновлено 03 вересня 2022, 14:06
1232
0
Евертон – Ліверпуль. Прогноз та анонс на матч АПЛ
ФК Ліверпуль

Шостий тур АПЛ стартуватиме одним із центральних матчів туру. Нехай «Ліверпуль» та «Евертон» останніми роками розташовуються на різних полюсах турнірної таблиці, але Мерсисайдське дербі – це завжди крута подія. Особливо зараз для українських шанувальників футболу, коли кольори «Ірисок» захищає Віталій Миколенко.

«Евертон»

Для «Евертона» початок нового сезону вдалим не назвеш. У стартових п'яти турах АПЛ команда Френка Лемпарда не здобула жодної перемоги і набрала лише три очки. При цьому особливо складним календар «Евертона» на старті сезону не назвеш - зі всіх суперників топ-клубом можна назвати лише «Челсі», якому «Іриски» у першому турі програли 0:1.

Поразки у двох стартових турах змінилися трьома нічиїми поспіль. Настав час для перемоги? Здобути її в протистоянні з найпринциповішим суперником, та ще й на домашньому полі, було б дуже красиво. Але як же складно це зробити! Тим більше що й кадрових проблем у «Евертона» вистачає. Лемпард у майбутньому дербі не зможе розраховувати на Домініка Калверта-Льюїна, Єррі Міну, Ендроса Таусенда та Ідрісса Гейє.

«Ліверпуль»

Поки на старті сезону всі сміялися з «Манчестер Юнайтед», у «Ліверпуля» справи йшли ненабагато краще. Коли ж у третьому турі команда Юргена Клоппа у очній зустрічі програла кризовим «Червоним дияволам» – стало зовсім не до сміху.

Після цього справи у «Ліверпуля» почали поступово налагоджуватися, і команда здобула дві перемоги поспіль. Але якими ж різними вони були! Спочатку розлючені «Червоні» настріляли 9 голів «Борнмуту» і тим самим відправили у відставку Скотта Паркера. А в середу здобули надважку вольову перемогу на виїзді над «Ньюкаслом»: переможний гол був забитий на 98-й хвилині.

Невдалому старту сезону у виконанні «Ліверпуля» є досить просте пояснення – епідемія травм. Поступово команда Юргена Клоппа з неї вибирається, але у матчі з «Евертоном» німецький тренер, як і раніше, не зможе розраховувати на Діогу Жоту, Набі Кейта, Ібрахіма Конате та Алекса Окслейда-Чемберлена. Так чи інакше, фору суперникам у боротьбі за чемпіонство «Ліверпуль» на старті дав солідну, і настав час кидатися в погоню – очки втрачати не можна.

Історія зустрічей

Майбутній матч між «Ліверпулем» та «Евертоном» буде вже 147-м офіційним в історії. Перевага в особистих зустрічах, звичайно ж, на боці «Червоних» - 64 перемоги проти 29. Ще 53 матчі завершилися внічию. Різниця голів - 199 - 127 також на користь «Ліверпуля».

Прогноз на протистояння

Перервати серію невдач і здобути першу перемогу в сезоні «Евертону» буде складно. Наша ставка – перемога «Ліверпуля», хай вона і буде непростою і, найімовірніше, мінімальною. Коефіцієнт – 1,42.

3 вересня, субота

«Евертон» – «Ліверпуль»
Ліверпуль. Стадіон «Гудісон Парк». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Ентоні Тейлор
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 7,70
  • 5,20
  • 1,40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 8,00
  • 5,25
  • 1,43
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.