Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2022, 17:50
1514
0

Андрій РУСОЛ: «На моїх очах відбувалася трансформація регламенту УПЛ»

Виконавчий директор «Дніпра-1» – про єдиний телепул

| Оновлено 01 вересня 2022, 17:50
1514
0
Андрій РУСОЛ: «На моїх очах відбувалася трансформація регламенту УПЛ»
СК Дніпро-1. Андрій Русол (зліва)

Виконавчий директор «Дніпра-1» Андрій Русол на пресконференції щодо єдиного телепулу розповів, чому клуб вирішив не передавати права УПЛ.

— Ви говорите, що вас «нагинають через коліно». Це до кого звернення, хто мається на увазі? Євген Дикий, УПЛ, Андрій Павелко, УАФ, інші клуби, які в пулі? Чи взагалі є діалог саме з Павелком, тому що с початку цього скандалу він ще ні разу не висловлювався щодо телепулу?
— «Дніпро-1» підписав довгостроковий контракт із «1+1 media» з моменту виходу клубу в УПЛ. Ми це зробили у 2018 році.

На моїх очах відбувалася трансформація регламенту УПЛ в плані того, як ця організація намагалася, не знаю, заволодіти правами на телевізійний пул, або отримати контроль над прийняттям рішень.

У 2018 році в регламенті указ по телепулу звучав так — клуби можуть передавати свої права транслятору або мовнику. Потім через рік чи два регламент змінили та сказали, що клуби вже зобов'язані передавати свої права.

У 2022 році знову змінили в регламенті санкції, якщо клуби не будуть добровільно передавати свої права. Протягом п'яти чи шести років на моїх очах цей регламент змінювався. Я не знаю, хто це просив, був ініціатором усіх цих змін, але бачу, що ця стратегія для того, щоб позбавити клуби права розпоряджатися своїми правами.

Я думаю, що всі представники, які тут зібралися, вважають, що права належать клубам, і ми маємо право розпоряджатися їхньою долею, передавати комусь або не передавати, якщо ми вважаємо, що пропозиція, наприклад, Setanta не задовольняє наші бажання, - сказав Русол.

Джерело Трибуна
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.