Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
722
0

Конте розкритикував роботу VAR. Але й подякувати він повинен

Головний тренер «Тоттенхема» прокоментував нічию з «Вест Хемом»

Конте розкритикував роботу VAR. Але й подякувати він повинен
Instagram. Антоніо Конте

Головний тренер «Тоттенхема» Антоніо Конте прокоментував нічию з «Вест Хемом» у матчі 5-го туру АПЛ, а також розкритикував роботу VAR:

«Думаю, що, можливо, ми заслуговували на трохи більше, ніж нічия, але наприкінці у них також був шанс забити, і ми б програли матч. Нелегко грати проти «Вест Хема». Вони сильні фізично, грають через довгі передачі і потрібно бути уважними. Ми добре діяли на стандартах, добре передавали м'яч та створювали можливості забити. Ми можемо досягти набагато більшого, але сьогодні замість того, щоб виграти, доводиться говорити про нічию.

Гра Крессвелла рукою? Чесно кажучи, наприкінці першого тайму я поговорив із суддею і сказав йому, що він та його колеги прийняли правильне рішення. Дивно, що VAR подивився епізод ще раз, викликав рефері, він побачив, що це було вірне рішення, тому виклик від VAR був дуже дивним. Я можу сказати лише, що суддя ухвалив правильне рішення. Зазвичай VAR викликає суддю, коли його рішення є неправильним.

В Англії повинні навчитися правильно використовувати систему та діяти точніше. Якщо є VAR, його слід застосовувати правильно або приймати початкове рішення судді. Якщо у вас є телевізор, ви маєте час подивитися. Це складна ситуація не лише для мене, а й для кожного тренера», – розповів Конте ВВС.

Щоправда, варто зазначити, що у матчі 2-го туру АПЛ проти Челсі саме VAR дозволив врятуватися «Тоттенхему» на останніх хвилинах.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.