Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 вересня 2022, 10:28
2451
1

Лестер – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Складний відрізок на старті сезону залишився позаду?

| Оновлено 02 вересня 2022, 10:28
2451
1
Лестер – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 1 вересня, у Лестері на стадіоні «Кінг Пауер» відбудеться матч п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лестер» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Крейга Поусона з Ротерема прозвучить о 22:00 за київським часом.

Лестер


Команда Брендана Роджерса під час літньої трансферної кампанії серйозно недоотримала в плані фінансових ресурсів, що безпосередньо завдало удару по її амбіціях цього сезону. «Лестер» одразу ж потрапив до кризи результатів у рамках національної першості, і тепер лише протистояння, подібні до матчу в рамках Кубка англійської ліги проти скромного «Стокпорта» можуть бути відрадою для футболістів і фанатів «лис». Проте навіть проти таких суперників представники графства Лестершир досягають необхідного результату лише за результатами серії післяматчевих пенальті.

В АПЛ футболісти Роджерса серйозно забуксували вже на самому старті, зумівши здобути один бал виключно в першому матчі проти «Брентфорда» (2:2). Після цього «Лестер» пізнав поразки в дуелях проти «Арсенала» (2:4), «Саутгемптона» (1:2) та «Челсі» (1:2). Як бачимо, команда все ще намагається боротись, і календар їй у цьому зовсім не допомагає, однак у передостанній день англійського трансферного вікна «лисиці» втратили свого найперспективнішого футболіста – центрального захисника Веслі Фофана, який вирушив у той самий «Челсі» за 82,5 млн. євро. Якщо ці гроші не покращать становище команди, то що тоді?

Манчестер Юнайтед


У «Манчестер Юнайтед» проблем із фінансуванням у новітній історії не було ніколи, тому «Червоні дияволи» цілком можуть дозволити собі провести рекордне за рівнем витрат трансферне вікно, позитивний ефект якого все одно перебуватиме під великим сумнівом. Спроби нового головного тренера команди, Еріка тен Гага, зібрати в Англії філію загартованих у боях екс-футболістів амстердамського «Аякса» виглядають досить кумедно, проте, враховуючи філософію нідерландських чемпіонів, яскравий стиль футболу може припасти до двору вболівальникам команди під час неоднозначного періоду.

«Юнайтед» програли на старті «Брайтону» (1:2) та «Брентфоду» (0:4), після чого отримали на свою адресу вбивчу порцію критики. Однак це в результаті підбадьорило команду тен Гага настільки, що їй вдалося перемогти одразу двічі за один тиждень у протистояннях проти Ліверпуля (2:1) і Саутгемптона (1:0). Це, із одного боку, може показати нам, що «Червоні дияволи» поступово йдуть на поправку, а з іншого – може напустити пилу в очі, бо далі у команди будуть випробування «Арсеналом» у його божевільній формі та стартові поєдинки в Лізі Європи УЄФА проти «Реала Сосьєдад» та «Шерифа».

Орієнтовні склади


«Лестер»: Ворд – Джастін, Еванс, Амарті, Кастань – Дьюсбері-Голл, Тілеманс, Ндіді – Барнс, Перес – Варді.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Маласія, Мартінес, Варан, Даллот – Еріксен, Каземіро – Еланга, Фернандеш, Санчо – Рашфорд.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Еріка тен Гага продовжить набирати обертів. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.45 за лінією Parimatch.

1 вересня, четвер

«Лестер» – «Манчестер Юнайтед»
Лестер. «Кінгс Пауер». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Крейг Поусон (Ротерем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:3
Parimatch
  • 3.42
  • 3.92
  • 2.13
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS
Футбол | 28 квітня 2024, 10:47 8
Дубль і два асисти Мессі. Інтер Майамі без Кривцова виграв матч у MLS

У ніч на 28 квітня «чаплі» обіграли «Нью-Інгленд Революшн» з рахунком 4:1

Миколенко розповів про нефутбольне хобі. Воно не подобається його дружині
Футбол | 28 квітня 2024, 13:46 2
Миколенко розповів про нефутбольне хобі. Воно не подобається його дружині

Український захисник «Евертона» грає в комп'ютерні ігри замість риболовлі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил