Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 02 вересня 2022, 10:27
1412
0

Аталанта – Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Руслан Маліновський у заявці, але чи гратиме він?

| Оновлено 02 вересня 2022, 10:27
1412
0
Аталанта – Торіно. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 1 вересня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться матч четвертого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють бергамаська «Аталанта» та «Торіно». Стартовий свисток арбітра Марко Ді Белло із Бріндізі прозвучить о 21:45 за київським часом.

Аталанта


Дивним чином бергамаський колектив на старті сезону обходиться без поразок, хоча кожна гра за його участю виходить досить непростою, незалежно від суперників навпроти. Навіть із чинним чемпіоном країни, «Міланом», «Аталанта» вже встигла провести матч першого кола, і навіть з урахуванням своєї поточної форми зуміла не поступитися потенційному супернику у боротьбі за зону топ-4 турнірної таблиці (1:1). Однак останні дні трансферного вікна красномовно вказують на факт відсутності гармонії в роздягальні команди Джан П'єро Гасперіні, тому і кількість вихідних трансферів з обойми «Богині» досить велика.

Чи стане український півзахисник Руслан Маліновський черговим гравцем, якому доведеться залишити склад «оробичі» – до повного закриття літнього трансферного вікна у всіх великих футбольних європейських країнах ми не дізнаємось відповіді на це питання. Тим часом конфлікт у роздягальні між Русланом, одноклубниками та головним тренером уже переноситься до окремих епізодів безпосередньо на футбольному полі, тому залишатися в Бергамо особливого сенсу немає. І все ж таки, гол українця у ворота «Мілана» трохи присоромив конфліктного Гасперіні в очах світової преси.

Торіно


Досить довго туринський колектив мирився з уже досвідченим нападником Андреа Белотті, і зрештою в останній рік його виступів у клубі став колективом, який залежить від якості гри лише одного футболіста. Однак під час міжсезоння Белотті нарешті змінив клуб – виступатиме за «Рому», а його вже колишні одноклубники тим часом устигли досягти результатів, які питомою вагою анітрохи не менше за ті, яких вдалося здобути «Аталанті».

Перемоги над «Монцею» та «Кремонезе» (двічі по 2:1) – не той результат, який міг би переконати вболівальників у готовності команди Івана Юрича до цього сезону, проте нічия проти римського «Лаціо» між цими дуелями (1:1) була вже куди більш інформативною. На додачу до всього іншого, «бики» вже зробили перший крок у новому розіграші Кубка Італії проти «Палермо» (3:0), і з точки зору ігрових кондицій трохи випереджатимуть «Аталанту». На переході Белотті клуб із Туріна не заробив зовсім нічого, а ось 41 млн євро від «Ювентуса» за Бремера компенсував майже вдвічі менші витрати відразу на шістьох нових виконавців.

Орієнтовні склади


«Аталанта»: Муссо – Толой, Демірал, Околі – Мехле, Копмейнерс, де Роон, Хатебур – Лукман, Маліновський – Сапата.

«Торіно»: Мілінкович-Савич – Родрігес, Бонджорно, Схюрс – Айна, Лінетті, Річчі, Сінго – Влашич, Радонич – Санабрія.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі команди зіграють із рівними шансами на успіх. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.17 за лінією Parimatch.

1 вересня, четвер

«Аталанта» – «Торіно»
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д'Італія». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Марко Ді Белло (Бриндізі, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.76
  • 3.92
  • 5.15
Сделать ставку Зробити ставку
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона та ПСЖ. Визначено півфінальні пари жіночої Ліги чемпіонів
Футбол | 28 березня 2024, 23:59 0
Барселона та ПСЖ. Визначено півфінальні пари жіночої Ліги чемпіонів

У півфінальних матчах зустрінуться: Барселона – Челсі, Ліон – ПСЖ

Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 13:06 7
Хацкевич розповів, чи варто викликати Ярмоленка на Євро-2024

Колишній головний тренер «Динамо» вважає, що досвід Андрія завжди стане в нагоді Україні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.