Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 вересня 2022, 03:46
3354
17

Тарас СТЕПАНЕНКО: «У Мудрика все є, щоб виграти Золотий м'яч»

Хавбек «Шахтаря» вірить у перспективи одноклубника стати головною зіркою світового футболу

| Оновлено 01 вересня 2022, 03:46
3354
17
Тарас СТЕПАНЕНКО: «У Мудрика все є, щоб виграти Золотий м'яч»
ФК Шахтар Донецьк

Півзахисник «Шахтаря» Тарас Степаненко висловився про потенціал вінгера донецького клубу Михайла Мудрика.

«Я скажу так, що на Мішу зараз буде дуже великий пресинг. Це відповідальність, коли молодому гравцю дають такі аванси. У кожному матчі від нього чекають, що він обіграє, як з «Аяксом», 40 метрів «пропре» та заб’є гол. Допустимо, захисник закрив, або знає його здібності, то вже кажуть: «Та ні, що там розповідають, він не може».

Мудрик талановитий. Він приїжджав на збори з різними коучами. Якщо я не помиляюся, то його три або чотири рази відправляли, тому що у нього було щось з головою, не знаю. Де Дзербі знайшов до нього підхід, почав йому «вставляти». Але головне, що він почав слухати. Мудрик зараз дуже добре прогресує, слухає, що йому кажуть. З такою працею, вважаю, він може стати одним із найкращих гравців в історії нашої країни.

Потенціал виграти «Золотий м'яч»? А чому ні? Так, у нього все є. Він працює, живе футболом. Головне, щоб він не звертав увагу на те, що будуть говорити про нього навколо. Тиск великий, не може Мудрик «тащити», п’ятьох обігрувати та забивати. Колись він видасть супергру, колись його не буде видно. Але поступово він буде рівень підіймати».

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gregory Dnipro
Пятая плейстейшн и диск с ФИФА 2022 ?   
suforza1921
Про Коваленка те ж саме говорили років 7-8 тому. Чомусь я не бачу у Мудрику нового Кріштіану, Платіні чи Марадони.
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Хутин Пуйло
ЛОЛ. По ходу срна им что-то нехорошее подсыпает 
Віталій Яценко
У Мбапе шанси виграти ЗМ дійсно є. При тому, що йому вже 23 і він з 16 грає на надзвичайно високому рівні. І є найдорожчим футболістом сучасності. Причому з 18 років.
Мудрику 21 і він насправді ще ніде себе не показав, окрім товарняків за Збірну і Шахту. Про нього багато слів. Але футбол - не гра у вільних зонах. Це гра на обмеженому просторі під високим тиском і в цих умовах Мудрик зникає на полі.
Pojarskiy
Ой, давайте не будемо, я вас благаю 😣
NM16071
Ха-ха-ха. Все є. Звичайно, що руки - дві, ноги - дві, голова - одна, але золотого мяча не отримає НІКОЛИ.
Rolan Stkomarovskiy
В нас крім Шевченко та Вороніна ніхто стабільно не грав в топ-чемпіонатах стабільним гравцем основного складу, лідером клубу. Тому для початку треба перейти в топ-чемпіонат та стати лідером свого клубу хоча би. А потім вже розказувати казки про "Золотий м'яч".
Хоча такі люди як Ахметов, Коломойський, Павелко та інші можуть купити "Золотий м'яч" або банально .... ти. Але виграти його в чесній боротьбі вони не можуть вже понад 20 років.
Нагадаю, що Ахметов за 20 років не виховав жодного футболіста світового рівня з вихідців Донбасу (7 млн населення), жодного тренера світового рівня з Донбасу за 20 років. Це і є реальний показник Ахметова та Палкіна. Ці люди не розуміють що таке творчість, навіщо свобода та конкуренція, що таке нормальне та повноцінне життя, розвиток. Це дикуни, які схильні до картелів та монополій.
Віталій Ткачук
Такі гравці як Пірло, Зеєдорф, той же Неймар не вигравали Золотий м'яч. А Тарас про Мудрика). Срна їм точно щось підсипає.
zzg77
Згоден повністю! Дві ноги, дві руки, тулуб, голова - все при ньому, все в наявності. Навіть є полиця для Золотого м'яча!!! Немає тільки основного - хисту.
Zhez53
Степа с Грозным курят одно и тоже... 
Remark
Ну, с АЯКСом была товарка, поэтому то, что он там пробежал на скорости и обогнал защитника, а потом забил, то это как бы не прям великое достижение. Но, согласен, видно невооруженным глазом, что парень в плане футбола талантлив и есть куда расти. Вот только единственное смущает в плане роста - это то, что останься он сейчас в Шахтере роста не будет (учитывая реалии нашего чемпионата сейчас во время войны). Понимаю и владельца клуба и менеджмент в плане того, что они хотят продать его дороже. Вот только из за этого в перспективе можно его вообще потерять как нормального футболиста, а вырастит второй Коваленко или Супряга. 
П.С. И чтобы получить ЗМ, нужно хоть какие-то достижения, как например Шева с победным финалом ЛЧ. А я что-то очень сомневаюсь что Шахтер в ближайшем будущем выграет ЛЧ.