Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
|
747
0

Тулуза – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції

Повернення до переможної смуги

Тулуза – ПСЖ. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 31 серпня, у Тулузі на стадіоні «Муніципальний» відбудеться матч п'ятого туру чемпіонату Франції з футболу, у якому зіграють «Тулуза» та ПСЖ. Стартовий свисток арбітра Хакіма Бена Ель-Хаджа прозвучить о 22:00 за київським часом.

Тулуза


У Франції немає команди, яка б могла боротися проти чинного чемпіона за фінансовими показниками, однак є команди, які здатні конкурувати з «Парі Сен-Жермен» у плані спортивних результатів. «Тулуза», яка повернулася до «елітного» дивізіону після двох років відсутності, на превеликий жаль для її вболівальників, не є суперником «червоно-синіх» за обома перерахованими показниками. Досить зазначити, що сукупна вартість її футболістів майже в 30 разів менша, аніж у парижан, а кількість набраних очок за попередні чотири матчі вже вдвічі менша, аніж у ПСЖ. Відповідно, і позиція в середині турнірної таблиці хавдяки цьому легко обумовлюється.

Повернення до Ліги 1 «малюки» відзначили нічиєю проти колись грізної «Ніцци», після чого обіграли філію «Манчестер Сіті» у Франції, «Труа» (3:0), а потім знову зіграли внічию, але вже проти «Лор'яна». При цьому, у протистоянні проти «Нанта» минулими вихідними футболісти Філіпа Монтаньє поступилися (0:1), через що підпустили «канарок» упритул до себе в турнірній таблиці. Утім, очевидно, що в майбутній дуелі є очевидний фаворит, оскільки залишилися позаду часи зразка сезону-2016/17, коли «Тулуза» двічі за футбольний рік могла відібрати очки у парижан (0:0 і 0:2 відповідно).

ПСЖ


«Парі Сен-Жермен» утримується від покупок у заключній фазі трансферного вікна, хоча вже навіть складно назвати проблемну позицію в колективі Крістофа Галтьє, яка б вимагала термінового посилення. У «червоно-синіх» в обоймі вже є навіть тренер-президент-директор клубу, що грає, і це, всупереч очікуванням багатьох, не Ліонель Мессі. Нападника Кіліана Мбаппе, як зазначає місцева преса, нібито підмінили після продовження контракту з клубом, і тепер він намагається замкнути на собі всі процеси в клубі.

Відносини в колективі зірок – єдине, що може, як бачиться, зупинити ПСЖ цього сезону в його поході за кубком Ліги чемпіонів УЄФА, оскільки вже за стартом нового сезону Ліги 1 помітно, що у чинного чемпіона на довгій дистанції навряд чи з'являться повноцінні конкуренти. Готується до групи Ліги чемпіонів УЄФА з «Ювентусом», «Маккабі» та «Бенфікою» в складі команда Галтьє буде саме протягом поточного тижня, тому що після цього на неї чекає приїзд гостей із Туріна, вояж до Хайфи та дуже непростий виїзд до Ліону – і це все ще до початку міжнародної паузи!

Орієнтовні склади


«Тулуза»: Дюпе – Абухляль, Ніколайсен, Руо, Деслер – ван ден Боомен, Спірінгс – Ратао, Деягере, Шаїбі – Далінга.

ПСЖ: Доннарумма – Кімпембе, Рамос, Маркіньос – Мендеш, Вітінья, Верратті, Хакімі – Неймар, Мбаппе, Мессі.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гольова вакханалія ПСЖ отримає продовження. Нашою ставкою буде позиція Фора. «ПСЖ» (-2) з коефіцієнтом 1.96 за лінією Parimatch.

31 серпня, середа

«Тулуза» – ПСЖ
Тулуза. «Муніципальний». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хакім Бен Ель-Хадж (Франція)
Прогноз Sport.ua – 0:4
Parimatch
  • 12.50
  • 7.50
  • 1.24
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.