Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1349
0

Ліверпуль – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Сіті» вже отримали порцію проблем від «сорок», команда Клоппа – на черзі

Ліверпуль – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 31 серпня, у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» відбудеться матч п'ятого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Ліверпуль» та «Ньюкасл». Стартовий свисток рефері Андре Маррінера з Бірмінгема прозвучить о 22:00 за київським часом.

Ліверпуль


Результати виступів футболістів Юргена Клоппа у трьох стартових турах нового сезону пригнічували. «Ліверпуль» не зміг впоратися з «Фулхемом» (2:2) і «Крістал Пелес» (1:1), після чого взагалі створив величезний інформаційний привід, поступившись у принциповій грі на «Олд Траффорд» кризовому «Манчестер Юнайтед» (1:2). І все заради того, щоб наприкінці цього ж тижня у прямому розумінні знищити на футбольному полі «Борнмут» у безкомпромісній дуелі на «Енфілді» (9:0). У майбутній грі «червоні» також гратимуть перед рідною публікою, проте є підозри, що з матчами посеред робочого тижня у них ще не все гаразд.

Трансферна кампанія цього літа для команди Клоппа завершилася рівно в той момент, як вона зуміла отримати за вагомі 75 млн євро уругвайського нападника Дарвіна Нуньєса. При цьому до моменту розгрому «вишень» не було очевидним, ким саме збирається компенсувати відхід сенегальця Садіо Мане німецький наставник. Що характерно, цей сезон «Ліверпуль» проводитиме з єдиною повноцінною опцією в лінії атаки на заміну Дарвіну, а вона, як бачимо, іноді йому дуже необхідна, оскільки юнак все ще занадто палкий і здатен заробити багатоматчеву дискваліфікацію на рівному місці.

Ньюкасл


Із моменту придбання англійського «Ньюкасла» представниками правлячої родини Саудівської Аравії минуло не так уже й багато часу, проте саме в поточну трансферну кампанію «сороки» справді почали активно діставати «нескінченні» запаси фінансів для здійснення дійсно якісних трансферів. Були проблеми в нападі в команди Едді Хау, а тепер їх не буде, оскільки клубу вдалося підписати шведського форварда Александера Ісака з «Реала Сосьєдад» за 70 млн євро. На відміну від Нуньєса, 22-річного нападника останнім часом піарили не так часто, проте його внесок у досягнення «королівських» зразків останніх років не варто недооцінювати.

Утім, і без Ісака «сороки» вже створюють проблеми для фаворитів чемпіонських перегонів. Проти «Манчестер Сіті» на рідному «Сент-Джеймс Парк» їм вдалося продемонструвати футбол найвищого гатунку, від якого «містяни» мало не зазнали першої поразки в сезоні (3:3). Однак, як би добре футболісти Хау не грали проти грандів, вони завжди не проти поділити очки з «Брайтоном» (0:0) і «Вулверхемптоном» (1:1). Поки конкуренти по верхній половині турнірної таблиці виступають приблизно з тим самим успіхом, такі результати допустимі, але що буде далі?

Орієнтовні склади


«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, Ван Дейк, Гомес, Олександр-Арнольд – Гендерсон, Фабіньо, Елліотт – Діас, Фірміно, Салах.

«Ньюкасл»: Поуп – Берн, Ботман, Шер, Тріпп'єр – Жоелінтон, Лонгстафф, Уіллок – Фрейзер, Вуд, Альмірон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку гості вкотре поборються проти явних фаворитів. Нашою ставкою буде позиція – «Ньюкасл» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 5.90 за лінією Parimatch.

31 серпня, середа

«Ліверпуль» – «Ньюкасл»
Ліверпуль. «Енфілд». 22:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Андре Маррінер (Бірмінгем, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.30
  • 6.35
  • 11.50
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 0
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 03:31 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.