Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:02
128
0

Ставки на тотал у тенісі

Особливості ставок на тотал у тенісі

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:02
128
0
Ставки на тотал у тенісі

Теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту – з індивідуальних він змагається за першість з боксом та ММА. Щоправда, розпис на матчі тут не найбагатший і найрізноманітніший. І тим, хто не любить обмежуватися наслідками (тим більше що на високому рівні переможець часто досить не очевидний), нерідко приходить на допомогу парі на "тотали". Вважається, що визначати зразкову результативність поєдинків простіше, ніж називати того, хто виграє.

Особливості ставок на тотал у тенісі

Тотал тут, як і скрізь - це переважно кількісний показник результативності. Тільки він може використовуватися в досить різних аспектах – зіграних геймів чи сетів, проведених ейсів чи подвійних помилок. Як і скрізь, ставки можна розміщувати і в прематчі, і в лайві, причому в останньому форматі, як правило, кількість подій часто збільшується - адже в інших видах спорту, в тому ж футболі, в онлайн-режимі перелік доступних маркетів, навпаки, знижується.

Теніс вважається відносно динамічним видом спорту, де все змінюється швидше, ніж у футболі чи навіть хокеї, хоча й повільніше, ніж у настільному варіанті. І гравці, особливо недосвідчені, можуть спочатку і не встигати робити ставки, надто вже довго обмірковуючи умови - поки приймається рішення, що вони вигідні, котирування вже починають змінюватися, нерідко в менш приємний для гравця бік. Але досвідчені беттори все одно вважають за краще ставити "live", попередньо подивившись стартову частину гри (у тому числі завдяки тим трансляціям, що забезпечені самими букмекерами) та оцінивши тенденції, а то й за необхідності відкоригувавши, уточнивши свій прогноз.

Що знаходиться в розписі

Як правило, вже в прематчі є такі тотали, як кількість очок, на ейси, подвійні помилки. У режимі "лайв" з'являються варіанти з розіграшами в одному конкретному геймі, тай-брейках тощо. Хоча, звичайно, теніс - досить проста гра, у плані правил і можливих подій, тож кількісних показників у ньому обмежена кількість. Окремо виділяються варіанти "пар-непар" очок у сеті або цілому матчі.

Ставки на тотал можна розбити на сектори. Їх приймають на конкретний сет чи весь матч. Також буває загальний чи індивідуальний тотал на дії на корті конкретного спортсмена. Здебільшого в меню матчу потрібну категорію натискають, спочатку вибравши необхідний за номером сет.

За видами все тотал у тенісі поділяються на європейські та азіатські. Перші - ціле значення, такі, як "більше 21" - у них можливі повернення, якщо саме цим числом все й закінчується. Азіатський тотал виражений дробовими числами, наприклад, "менше 30,5", і тут вже "або", або "зайде", або сума згорить.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 20
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.