Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:03
89
0

Стратегії ставок на тотал у тенісі

Тактики, що дозволяють розміщувати парі з прибутком

| Оновлено 16 сiчня 2023, 14:03
89
0
Стратегії ставок на тотал у тенісі

Теніс - це один із найбільш старих та шанованих видів спорту. Які при цьому ще й утримують стабільну популярність, у тому числі серед любителів ставок. Не дивно, що тут розроблено чимало стратегій. Втім, вони не торкаються ліній на "тотали". Але все ж таки досвідчені гравці використовують досить цікаві тактики, що дозволяють розміщувати парі з прибутком.

Реакція на розгром

Гравцю потрібно знайти такий мат, де в 1-му сеті одним із гравців влаштовано дуже впевнену перемогу – 6-0, максимум 6-1. Але від підсумкового рахунку, за такою тактики, залежить те, як надходитиме беттор. Якщо розгром виявився "сухим", то у 2-й партії він робить ставку на "тотал більше 7,5". Причому вкрай бажано, щоб ще й подавати першим у цьому сеті має той, хто виграв попередній. Деякі гравці ще й воліють почекати, як пройде 1-й гейм 2-го сету, і тільки якщо і його вигравав переможець стартового сету, слід ставити. Тим більше, що до такого моменту коефіцієнт на "ТБ7,5" може піднятися до досить привабливої ​​позначки, хоча б до 1,6, а то й до 1,7.

Якщо стартовий сет завершився на 6-1, то парі розміщується трохи інше: те, що буде "більше 8,5". Звичайно ж, при цьому завжди прохідність трохи нижча, ніж на "ТБ7,5", але все одно, як правило, не опускається нижче рівня 75-80 відсотків. Отже, такий підхід дозволяє виходити на прибуток, нехай і на дистанції. А щоб менше ризикувати, рекомендують і в цьому варіанті стратегії почекати на результат 1-го гейму нового сета, і ставити тільки в тому випадку, коли коефіцієнт досягає досить привабливого рівня.

Стратегія Маккюна

В основі цієї моделі – індивідуальний тотал тенісистка, що розглядається у вибраній парі як андердог. Стратегія передбачає, що беттор вибиратиме матч, де є явний фаворит, з котируваннями на перемогу на рівні не вище 1,4, але й не нижче 1,15. Не поспішаючи ставити, гравець знаходить трансляцію і спостерігає за тим, що відбувається. Якщо помітно, що аутсайдер не може забрати подачу сильнішого суперника, і не дуже гарний на своїх, то потрібно ставити на середнє значення на ринку індивідуального "ТМ" аутсайдера, особливо якщо на цей момент розміщено привабливий коефіцієнт. Експерти рекомендують використовувати не менш ніж коефіцієнт 1,8. У разі при хорошій прохідності можна у довгостроковій перспективі отримувати досить регулярну прибуток.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.