Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 31 серпня 2022, 20:39
1487
0

Арсенал - Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

«Каноніри» йдуть у АПЛ на максимумі – 4 перемоги у 4 матчах

| Оновлено 31 серпня 2022, 20:39
1487
0
Арсенал - Астон Вілла. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
АПЛ / автор невідомий

У середу, 31 серпня, у Лондоні на полі арени «Емірейтс Стедіум», місткістю 60 260 глядачів, відбудеться матч 5-го туру чемпіонату Англії, в якому «Арсенал» прийме «Астон Віллу». Стартовий свисток у матчі пролунає о 21:30 за київським часом.

Арсенал

Команда Мікеля Артети є лідером турнірної таблиці англійської Прем'єр-ліги. При цьому – одноосібним. Вона єдина у нинішньому чемпіонаті Англії ще не втрачала турнірних балів – 12 очок із 12 можливих. «Арсенал» зараз на два пункти випереджає «Ман Сіті», «Тоттенхем» та «Брайтон», які мають у активі по 3 перемоги за однієї нічиєї.

У стартовому матчі нового сезону «каноніри» обіграли у лондонському дербі «Крістал Пелас» - 2:0. Потім вони на своєму полі переграли «Лестер» – 4:2, а після цього здобули в гостях переконливу перемогу над «Брайтоном» – 3:0. У крайньому на сьогодні поєдинку «Арсенал» знов в рідних стінах впорався із «Фулхемом» - 2:1.

Артета у майбутньому матчі не зможе задіяти оптимальний склад підопічних - через травми у лазареті клубу зараз перебувають наш Зінченко, а також Нелсон і Парті.

Астон Вілла

Підопічні Стівена Джеррарда у таблиці АПЛ посідають 15 місце. Вони мають 3 очки з 12 можливих. Так само, як у бірмінгемців, справи їдуть у «Вест Хема» та «Борнмута», а гірше - у «Евертона», «Вулвз» та «Лестера», що входять до тріо аутсайдерів.

У 1-му турі нової кампанії «Астон Вілла» здійснила візит до «Борнмуту», і зазнала поразки – 0:2. За невдачу «леви» реабілітувалися вдома у матчі з «Евертоном» – 2:1. На розчарування шанувальників, команда Джеррарда втримати переможну хвилю не змогла, і у двох наступних зустрічах програла - 1:3 на виїзді «Крістал Пелас» та вдома 0:1 «Вест Хему».

Зараз тренерський штаб «Астон Вілли» має всіх виконавців, за винятком лише травмованого Дієгу Карлоса та застудженого Мінґса, який може встигнути відновитися.

Орієнтовні склади

Арсенал: Ремсдейл - Томіясу, Саліба, Габріел, Тірні, Ель-Ненні, Джака, Сака, Сміт-Роу, Едегор, Жезус.

Астон Вілла: Мартінес - Кеш, Чамберс, Мінгс, Дінь, Макгінн, Камара, Ремсі, Бейлі, Буендіа, Воткінс.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку господарі зможуть довести свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція П1 з коефіцієнтом 1.47 по лінії Parimatch.

31 серпня, середа

«Арсенал» - «Астон Вілла»
Лондон. «Емірейтс Стедіум». 21:30
ТБ-трансляція - Senatna Sports
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.47
  • 4.50
  • 7.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.