Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 серпня 2022, 16:41
47
0

Фігурне катання та ставки на нього

Розбираємо нюанси ставок на цей вид спорту

| Оновлено 29 серпня 2022, 16:41
47
0
Фігурне катання та ставки на нього

Фігурне катання по праву вважається однією з найдавніших зимових спортивних дисциплін. Майже півтора століття цей вид спорту визнано офіційно, а незабаром відзначатимуть ще 1 ювілей: у 1882 році пройшли перші справжні, повноцінні змагання. До цього часу це заняття має стабільну популярність, особливо у країнах, де є сильні спортсмени, що регулярно показують високі результати: виграють призові місця на великих змаганнях, фігурують у світових рейтингах. До таких належить Росія, та й усі СНД – ще з часів СРСР збереглася серйозна база для підготовки та традиції прекрасної школи, точніше, шкіл, що й зараз забезпечують появу нових яскравих талантів на світову арену.

Фігурне катання неоднорідне, це поєднання з кількох підвидів, які зазвичай називають розрядами. Чоловіки та жінки можуть змагатися одноосібно, в одиночному розряді. Також є парний та груповий, синхронні розряди. Крім того, включають до загального списку спортивні танці. Кожен розряд, безумовно, має свої особливості, правила побудови виступу і, звідси, різні критерії оцінки. Далеко не відразу простому обивателю стає зрозуміло, за якими принципами прискіпливі експерти оцінюють представлені програми. Але якщо часто дивишся турніри та вникаєш у регламенти змагань, то все стає на свої місця.

Беттор обов'язково потрібно добре розбиратися в даній дисципліні, розуміти її "виворот". Тоді можна цілком успішно розміщувати парі на фігуристів. Перевагою таких парі називають можливість для розміщення ставок у режимі "лайв" та відносно високу кількість цінних, "валуйних" подій. Хоча, безумовно, тільки якщо використовується детально розроблена стратегія, а кожна ставка при цьому ще й точно ретельно проаналізована. Тоді це шанс забезпечити себе вигодою на стабільній основі у довгостроковій перспективі.

На жаль, букмекери не завжди горять бажанням розміщувати лінію, особливо детальну (це чи не єдиний мінус поряд із сезонністю змагань – як правило, проходять у зимовий час). Але все ж таки ситуація поступово змінюється, і з'являється все ширше поле для ставок. Тим більше, що гравці, що "спеціалізуються" на фігурному катанні, пропрацювали пропозиції контор і чудово знають ті, що найбільше підходять для ставок на події в даному виді спорту.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 5
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 154
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.