Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Португалія
|
3879
6

Менше чи більше ніж 20 мільйонів? Скільки заплатить Брюгге за Яремчука

Це буде рекордне підписання для бельгійського клубу

Менше чи більше ніж 20 мільйонів? Скільки заплатить Брюгге за Яремчука
Getty Images/Global Images Ukraine. Роман Яремчук

Бельгійський клуб «Брюгге» узгодив перехід Романа Яремчука з «Бенфіки».

Повідомляється, що португальський клуб отримає за українця 16 мільйонів євро. Ще 3 мільйони євро передбачені у вигляді бонусів. Також «Бенфіка» отримає 10% від майбутнього продажу футболіста.

Зазначимо, що трансфер Романа Яремчука за 16 мільйонів євро стане для «Брюгге» рекордним.

Яремчук перейшов до «Бенфіки» з «Гента» влітку минулого року за 17 мільйонів євро. У складі португальського клубу українець провів 48 матчів, забив 9 голів та віддав 7 результативних передач.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Бенфіка намагається мінімізувати втрати. Видно, що менеджмент в Бенфіки адекватний. Не сидять, не мучаються як наші "видатні керівники", не знищують футболістів в якихось провінційних фарм-клубах. А швиденько позбуваються непотрібних гравців, щоб вони не псували атмфосферу в команді.  
Яремчук - банально тупий, бо лише тупа людина могла перейти в чемпіонат, де грають європейські бразильці. По суті будь-який гравець після зростання в академіях та ДЮСШ в Україні (а в нас існують величезні проблеми з індивідуальною технікою футболістів десятиліттями) буде виглядати погано та слабко в Порту, Спортінгу, Бенфіці. Бо там в Португалії зовсім інша культура футболу, зовсім інша школа виховання футболістів - найвища техніка, класна культура пасу, швидкість мислення, комбінаційний футбол, євро-бразильський стиль.
В Португалії Яремчук виглядав погано не тому, що Яремчук поганий чи слабкий, а тому що там стало зразу видно усі його недоліки на фоні більш висококласних та більш підготовлених гравців. 
Віталій Ткачук
Дивно, в основному бельгійський клуби (як і нідерландські) не працюють в збиток, якщо дійсно погодяться на такі умови, то вони на перепродажу не зароблять.