Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Португалия
|
3879
6

Меньше или больше 20 миллионов? Сколько заплатит Брюгге за Яремчука

Это будет рекордное подписание для бельгийского клуба

Меньше или больше 20 миллионов? Сколько заплатит Брюгге за Яремчука
Getty Images/Global Images Ukraine. Роман Яремчук

Бельгийский клуб «Брюгге» согласовал переход Романа Яремчука из «Бенфики».

Сообщается, что португальский клуб получит за украинца 16 миллионов евро. Еще 3 миллиона евро предусмотрены в виде бонусов. Также «Бенфика» получит 10% от будущей продажи футболиста.

Отметим, что трансфер Романа Яремчука за 16 миллионов евро станет для «Брюгге» рекордным.

Яремчук перешел в «Бенфику» из «Гента» летом прошлого года за 17 миллионов евро. В составе португальского клуба украинец провел 48 матчей, забил 9 голов и отдал 7 результативных передач.

Оцените материал
(32)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Nick.Grabowski
Бенфіка намагається мінімізувати втрати. Видно, що менеджмент в Бенфіки адекватний. Не сидять, не мучаються як наші "видатні керівники", не знищують футболістів в якихось провінційних фарм-клубах. А швиденько позбуваються непотрібних гравців, щоб вони не псували атмфосферу в команді.  
Яремчук - банально тупий, бо лише тупа людина могла перейти в чемпіонат, де грають європейські бразильці. По суті будь-який гравець після зростання в академіях та ДЮСШ в Україні (а в нас існують величезні проблеми з індивідуальною технікою футболістів десятиліттями) буде виглядати погано та слабко в Порту, Спортінгу, Бенфіці. Бо там в Португалії зовсім інша культура футболу, зовсім інша школа виховання футболістів - найвища техніка, класна культура пасу, швидкість мислення, комбінаційний футбол, євро-бразильський стиль.
В Португалії Яремчук виглядав погано не тому, що Яремчук поганий чи слабкий, а тому що там стало зразу видно усі його недоліки на фоні більш висококласних та більш підготовлених гравців. 
Віталій Ткачук
Дивно, в основному бельгійський клуби (як і нідерландські) не працюють в збиток, якщо дійсно погодяться на такі умови, то вони на перепродажу не зароблять.