Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2022, 09:41
53208
42

Мірча ЛУЧЕСКУ: «Може, це моя остання гра, але не Забарного»

Коуч «Динамо» вважає, що помилкою було грати з «Дніпром-1» у Львові

| Оновлено 29 серпня 2022, 09:41
53208
42
Мірча ЛУЧЕСКУ: «Може, це моя остання гра, але не Забарного»
dynamo.kiev.ua. Мірча Луческу

Головний тренер «Динамо» Мірча Луческу прокоментував поразку від «Дніпра-1» (0:3) у матчі 2-го туру УПЛ у Львові:

«Чому не Київ? Рішення грати тут у Львові було великою помилкою. Я хотів, щоб два матчі, з «Дніпром-1» та із «Зорею», ми провели у Києві. Хлопці два місяці тому виїхали з України, відколи не бачили своїх сімей. Тому я наполягав на тому, щоби їхати до Києва. Ще у матчі-відповіді з «Бенфікою» я відчув, що психологічний стан гравців поганий. І з цієї причини я також хотів, щоб ми поїхали до Києва.

Коли граєш без уболівальників, маємо бути додаткові емоції, які дозволять футболістам вийти на матч зі свіжою головою. Цього сьогодні не було. Психологічне становище команди знову було погане. Напевно, в тому числі й з тієї причини, що хлопці надто довго не були вдома, не бачили рідних.

Що стосується самого матчу, то треба визнати, що команда суперника була набагато агресивнішою за нас. Плюс, рання заміна у нашому складі внесла свої корективи. Зрештою, ми пропустили гол. Пропустили знову зі стандарту, знову, як і в матчі з Бенфікою, не дограв до кінця Бесєдін. Коли пропускаєш першим, граєш зовсім по-іншому. Після першого голу «Дніпро-1» став діяти ще агресивніше. Відразу змінилася картина на полі.

Ну а в другому таймі футболу практично не було. Затягувань часу було стільки, що гри було, напевно, 15-20 хвилин. Ці зупинки були спрямовані на те, щоби нервувати футболістів, щоб кожен займався суперечками, а не грою. Футболу після перерви, по суті, не було. Ми зараз у складній ситуації, але треба перебороти цей момент. Сподіваюся, повернення до Києва сприятиме цьому.

Забарний? Чому останній матч за Динамо? Ви вважаєте, що він може більше не потрапити до складу? Мова про його можливий трансфер? Може це моя остання гра, але не Забарного.

Події матчу

90’
ГОЛ ! М'яч забив Валентин Рубчинський (Дніпро-1).
55’
ГОЛ ! М'яч забив Олександр Піхальонок (Дніпро-1).
43’
ГОЛ ! М'яч забив Едуард Сарапій (Дніпро-1).
Оцініть матеріал
(396)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 42
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Не треба тиснути на жалість. Команда психологічно не готова. Це помилка тренера. 
І ще, це не моя справа, але я не вірю, що сім'і футболістів залишилися в Україні.  Не тільки динамівців, а взагалі. 
Футболісти такі самі люди як і всі ми. Як два місяці хлопець буде спокійно сидіти на зборах в Європі, а його сім'я тим часом в Україні? 
nick07
Так навіщо бєсєдіна ставити на кожен матч якщо він постійно привозить?
BekXan
І до чого тут Львів що за маячня?
Выталкиватель парашутистов
Я понимаю как трудно из сытой и спокойной Европы возвращаться в воюющую Украину, в этот напряг, когда в любой момент может что-то прилететь на голову... Насчет семей футболистов, Луческу лукавит, все жены футболистов гуляют сейчас уж точно не в Украине. По игре... Ничего нового, они так играли и предыдущие игры, как товарняки так и официальные, один к одному. Шахтер тоже не далеко от них ушел, так что мучения будут продолжаться....
Andrey111
 На хрена тоді грать, всіх в ЗСУ, а Дніпро в кращих умовах? Скигле він
Nick.Grabowski
Мірчі Луческу тільки війни не вистачало в його поважному віці. Він і так багато зробив для румунського, турецького, бразильського та трохи для українського футболу. 
Прочитав біографію Мірчі - дуже вже він любив бразильців. Тому бразильці ШД мають завдячувати йому, бо він вірив в них не зважаючи ні на що. 
Цілком нормально буде якщо Мірча піде з ДК, а замість нього призначать когось іншого. Хоча мені до лампочки футбол імені кримільно-олігархічного кодла, яке втекло з України, яку вони ....ли понад 25 років. 
pas2012
Все як завжди, всі винуваті тільки не він...хлопці не були дома,грали у Львові а не в Києві, і т.д.,а признати свою вину ніяк не хоче..
Олександр Чернокур
Тренера уровня Луческу они не найдут.В Украину никто не поедет а местные это типа Леша Михайличенко уже по два раза проходили 
Макс Максов
Чергове ниття від Луческу... Ти маєш тішитись, що твої ровесники футбол можуть безкоштовно подивитись! У всьому треба шукати позитив, а не соплі розпускати!
Вік.
Пока Динамо Киев руководят Суркисы мы не увидим Динамо к которому привыкли в 1986 и 1999 году,и в 1975 годах.
Gargantua
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
roman75zpr
Сколько бы он не назвал причин, с его слов, там не будет признания своих просчётов, никогда
Олександр Чернокур
Самый смешной эпизод с тренерами это был когда Динамо летело 0 2 от Колоса дома в последнем туре и Леша Михайличенко вместо того чтобы выпустить игроков и отыгрываться звонил и спрашивал как играет Заря.И когда ему сообщили что Заря сыграла вничью.и отдала 2 е место он прыгал как сумасшедший от радости
Lion
Понятно во всем виноват Львов....
S K
Динамо настільке беззубе, що Луческу в пору і у відставку подати
Вік.
Діду йди вже на пенсію,з тебе толку мало.
Весняна Сова
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
А могли егл спецом плавить?
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Умник
В Украину вернулся Шева.
Не знаю мне кажется очень похожа история о смене тренера.
Был зимой разговор с Суркисом.