Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 серпня 2022, 12:09
1704
2

Саутгемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Очікуємо на дебют Каземіро?

| Оновлено 27 серпня 2022, 12:09
1704
2
Саутгемптон – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 27 серпня, у Саутгемптоні на стадіоні «Сент-Меріс» відбудеться матч четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Саутгемптон» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Енді Медлі пролунає о 14:30 за київським часом.

Саутгемптон


Колектив Ральфа Хазенхюттля зараз розташовується на звичному для себе зразка останніх років місці в середині турнірної таблиці. Оцінити роботу німецького фахівця на чолі «святих» у п'ятому поспіль сезоні перебування в клубі бачиться непростим завданням, оскільки «Саутгемптон» має досить середній за мірками ліги бюджет, а його найкращих гравців розбирають більш імениті клуби рівно тоді, коли вони по-справжньому розкривають свої таланти.

Поточна літня трансферна кампанія не відійшла від традицій колективу з графства Гемпшир – Газенгюттль запросив до себе молодих і перспективних виконавців, і лише трансфер 25-річного півзахисника шотландського «Рейнджерс» Джо Арібо бачиться придбанням футболіста, який устиг більш-менш подорослішати. Проте, здобувати результати на старті нового сезону команді це не заважає. У стартовій грі проти лондонського «Тоттенхема» «святих» спіткала невдача (1:4), а потім вони зіграли внічию проти «Лідса» (2:2) заради того, щоб незабаром обіграти «Лестер» (2:1). Прогрес, як кажуть, можна побачити наочно.

Манчестер Юнайтед


Футболісти Еріка тен Гага розпочали футбольний рік із того, що стали ідеальним магнітом для різноманітних підколів у свій бік, причиною для яких стали поразки від «Брайтона» (1:2) та «Брентфорда» (0:4). У поганому настрої «Манчестер Юнайтед» підходив до домашнього протистояння проти «Ліверпуля» на початку цього тижня, проте, на диво, «Червоні дияволи» створили справжню сенсацію в принциповій грі (2:1). Але чи це дасть необхідний імпульс команді вже в найближчій перспективі?

Очевидно, що у тен Гага є бачення того, як він будуватиме команду. Трансферне вікно ще не закрите, а «Юнайтед» уже витратили на трьох футболістів 143 млн євро, і планують віддати ще майже сотню мільйонів за нападаючого амстердамського «Аякса» Антоні. Тим часом уболівальники вже можуть спостерігати за небезуспішною грою новачків Тайрелла Маласії та Лісандро Мартінеса, а у майбутній зустрічі ми всі прагнемо побачити екс-півзахисника мадридського «Реала» Каземіро.

Орієнтовні склади


«Саутгемптон»: Базуну – Дженепо, Салісу, Белла-Котчап, Уокер-Пітерс – Лавіа, Ворд-Праус – Армстронг, Ельюнуссі, Арібо.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Маласія, Мартінес, Варан, Даллот – Еріксен, Каземіро, Фернандеш – Рашфорд, Марсьяль, Санчо.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку колектив Еріка тен Гага продовжить набирати обертів. Нашою ставкою буде позиція – «Манчестер Юнайтед» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.45 за лінією Parimatch.

27 серпня, субота

«Саутгемптон» – «Манчестер Юнайтед»
Саутгемптон. «Сент-Меріс». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Енді Медлі (Йорк, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.34
  • 4.30
  • 1.81
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 27 квітня 2024, 00:05 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
JerzyJerzy
за святих проти чортів
veter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил