Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 28 серпня 2022, 13:32
732
0

Брентфорд – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чи є вихід із кризи для Віталія Миколенка та партнерів?

| Оновлено 28 серпня 2022, 13:32
732
0
Брентфорд – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 27 серпня, у Лондоні на стадіоні «Брентфорд Ком'юніті» відбудеться матч четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Брентфорд» та «Евертон». Стартовий свисток рефері Джона Брукса пролунає о 17:00 за київським часом.

Брентфорд


Не маючи можливостей робити суттєві фінансові вкладення у власні трансфери, «Брентфорд» цілком упевнено почувається на трансферному ринку, точково покращуючи проблемні позиції за рахунок геть не невідомих футболістів. Цього разу скаути команди Томаса Франка вирішили вивчити ринок італійської Серії A, звідки зрештою зуміли привезти за безцінь голкіпера «Лаціо» Томаса Стракошу, а також за помірні гроші придбати футболістів лівого флангу Міккеля Дамсгора та Аарона Гіки. При цьому зі втрат у «бджіл» можна виділити лише Крістіана Еріксена, але про його рішення залишити колектив можна було здогадатись заздалегідь.

Все це дає підстави вважати, що цього сезону «Брентфорд» дивитиметься у бік можливого завоювання місць у єврокубках. Для цього Франк має стабільний набір футболістів, які на старті нового футбольного року вже зуміли здобути чотири очки після протистоянь проти «Лестера» (2:2) та «Манчестер Юнайтед» (4:0) відповідно. Звісно, ​​«Брентфорд» сильно збудився від успіху у грі проти «Червоних дияволів», і в результаті в запалі програв «Фулхему» (2:3). Утім, найближчим часом команда може повернутися до здобуття очок.

Евертон


На відміну від опонентів за майбутньою дуеллю, у «Евертона» вистачає коштів, є якісь залишки від слави колишніх досягнень, є дорогі придбання, але немає результату. Франк Лампард наприкінці минулого сезону зумів відновити зв'язок між футболістами та вболівальниками, і в підсумку ніхто не помітив, як на тлі абсолютно скромних результатів «іриски» з великими зусиллями зберегли прописку до АПЛ. Тепер, уже на довшій дистанції, англійському фахівцю доведеться показувати реальні результати своєї роботи.

На старті нового сезону «Евертон» мав лише одиного дійсно статусного опонента – лондонський «Челсі», якому команда програла в першому турі (0:1). Слідом за цим результатом була поразка від бірмінгемської «Астон Вілли» (1:2), а також нічия проти «Ноттінгем Форест» (1:1) у попередньому турі. У всіх випадках гра футболістів Лемпарда залишала бажати кращого, тому українському захиснику Віталію Миколенку та його одноклубникам поки що немає чим похвалитися в плані результатів. А далі буде серія матчів проти «Ліверпуля», «Арсеналу», «Вест Хема», «Манчестер Юнайтед» та «Тоттенхема». То де брати ці потрібні очки?

Орієнтовні склади


«Брентфорд»: Рая – Гіки, Янссон, Мі, Генрі – Дасілва, Нергор, Джанелт – Мбеумо, Тоні, Льюїс-Поттер.

«Евертон»: Пікфорд – Тарковскі, Коуді, Холгейт – Паттерсон, Івобі, Макніл, Миколенко – Грей, Рондон, Гордон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку на колектив Франка Лампарда чекає чергове розчарування. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Брентфорд» (-1) із коефіцієнтом 3.10 за лінією Parimatch.

27 серпня, субота

«Брентфорд» – «Евертон»
Брентфорд. «Брентфорд Ком'юніті». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Джон Брукс (Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 2.12
  • 3.62
  • 3.72
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.