Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 серпня 2022, 16:44
962
0

Челсі – Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Команда Томаса Тухеля загрузла на старті, але є колективи в скрутнішій ситуації

| Оновлено 27 серпня 2022, 16:44
962
0
Челсі – Лестер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 27 серпня, у Лондоні на стадіоні «Стемфорд Бридж» відбудеться матч четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють лондонський «Челсі» та «Лестер». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкаширу прозвучить о 17:00 за київським часом.

Челсі


Німецький фахівець Томас Тухель працює на чолі лондонського «Челсі» вже третій сезон, але навіть коли він тільки-но прийшов у клуб, не було настільки складної та неоднозначної ситуації щодо майбутнього команди. «Сині», як і раніше, залишаються колективом із великими фінансовими можливостями та ім'ям на трансферному ринку, проте на тлі утримання третього місця за підсумками минулого сезону їхня поточна позиція в середині турнірної таблиці виглядає досить ніяково. При цьому на покупки клуб витратив вже понад 200 млн євро, але перед стартом Ліги чемпіонів УЄФА його кондиції не радують.

У італійського «Мілана», австрійського «Зальцбурга» та хорватського «Динамо» Загреб із недавніх пір виник підвищений інтерес до виступів «пенсіонерів» на внутрішній арені. Є достатньо мало підстав вважати, що майбутні суперники «Челсі» з єврокубкового квартету раніше цікавилися тим, як команда Тухеля насилу обіграє «Евертон» (1:0), грає внічию в дербі проти «Тоттенхема» (2:2), після цього вже без німецького фахівця у технічній зоні безвільно програє «Лідсу» (0:3). Однак Тухель повернеться на своє місце вже у майбутній грі, тому вимагатиме результат від команди вже безпосередньо біля краю поля.

Лестер


Власники «Лестера» ще на початку міжсезоння викликали головного тренера основної команди Брендана Роджерса на відверту бесіду, під час якої фахівцю повідомили, що грошей на літні покупки він може не чекати. У північноірландського тренера після цього було лише два очевидні варіанти, з яких він вибрав прояв лояльності кольорам клубу. У таких умовах відсутності придбання нових виконавців, втрата досвідченого голкіпера Каспера Шмайхеля для «лис» видається фатальною помилкою.

Новий сезон футболісти Роджерса почали не з тієї ноги, хоча календар для них навряд чи можна назвати досить легким. «Брентфорд» уже з першого туру почав виявляти амбіції (2:2), тоді як «Арсенал» знову виявився безжальним (2:4), а «Саутгемптон» у черговий раз закріпив за собою статус незручного для «Лестера» опонента (1:2). Навіть у матчі Кубка англійської ліги проти «Стокпорту» «лисам» знадобилася серія пенальті для того, щоб вирвати путівку на скромну стадію 1/16 фіналу. У цій грі вони виступили резервним складом, але статус кожного футболіста команди зараз є відкритим питанням.

Орієнтовні склади


«Челсі»: Менді – Кукурелья, Тіаго Сілва, Аспілікуета – Чілвелл, Лофтус-Чік, Жоржіньо, Джеймс – Стерлінг, Маунт – Гаверц.

«Лестер»: Ворд – Джастін, Еванс, Амартей, Кастань – Дьюсбері-Голл, Ндіді – Барнс, Меддісон, Перес – Варді.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку на нас чекає гранично напружений футбол. Нашою ставкою буде позиція – «Челсі» не програє і ТБ 3.5 з коефіцієнтом 2.70 за лінією Parimatch.

27 серпня, субота

«Челсі» – «Лестер»
Лондон. «Стемфорд Бридж». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:2
Parimatch
  • 1.44
  • 5.10
  • 7.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.