Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 26 серпня 2022, 21:22
878
0

Лаціо – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Італійський чемпіонат приваблює вболівальників вже на старті третього туру

| Оновлено 26 серпня 2022, 21:22
878
0
Лаціо – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У п'ятницю, 26 серпня, у Римі на стадіоні «Стадіо Олімпіко» відбудеться матч третього туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють римський «Лаціо» та міланський «Інтер». Стартовий свисток арбітра Мікаеля Фаббрі з Равенни прозвучить о 21:45 за київським часом.

Лаціо


Мауріціо Саррі в своєму першому сезоні на чолі римського «Лаціо» зумів зайняти з командою підсумковий п'ятий рядок у турнірній таблиці. Звичайно, ця позиція все ще не дає пряму путівку до Ліги чемпіонів, проте все одно є вищою, аніж сезоном раніше досягав колектив під керівництвом Сімоне Індзагі. При цьому затятий курець Серії A, який, звичайно, веде боротьбу з цією згубною звичкою, установив настільки жорсткі вимоги перед керівництвом клубу та гравцями, що від «орлів» цього сезону очікується як позитивна, так і різко негативна динаміка результатів.

Поки що, «б'янкочелесті» не вражають уяву своїми результатами у стартових матчах нового сезону. Особливого розгону перед Лігою Європи УЄФА брати їм нема сенсу, тому «орли» й розпочали з вольової перемоги над «Болоньєю» (2:1), яка потім переросла у втрату очок проти «Торіно» (0:0). І ось, вже у третьому турі в гості до «Лаціо» приїде один із претендентів на чемпіонський титул, а заразом і конкурент у боротьбі за місця у топ-4. Чи зможе римський колектив зачепитися за результат? Його головний тренер, наприклад, так і не випросив у керівництва придбань справді іменитих футболістів.

Інтер


На груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА міланський «Інтер» зіграє проти мюнхенської «Баварії», каталонської «Барселони» та чеської «Вікторії» Пльзень. У контексті майбутньої дуелі ця інформація має бути цікавою тим, що готуватись до цих протистоянь підопічні Сімоне Індзагі почнуть уже з найближчої гри чемпіонату, оскільки часу на розгойдування у них зовсім не залишається. «Змії» і так скрутно стартували важкою гостьовою перемогою над «Лечче» (2:1), ось тільки потім куди впевненіше обіграли «Спецію» (3:0), і тепер підходять до матчу проти сильного суперника в гарному настрої.

Календар міланського клубу найближчим часом дуже цікавий. По-перше, на нас чекає Derby della Madonnina вже на початку вересня. По-друге, воно проходитиме на тлі старту «Інтера» в Лізі чемпіонів, і проти якого суперника б не розпочинали свій шлях «нерадзуррі», вони точно не матимуть змоги перевести дух. Ось і виходить, що команді навіть матч проти «Кремонезе» посеред наступного тижня не видасться легким. Дають надію у такій ситуації хіба що трансфери – команда Індзагі потужно посилилася за час літньої паузи за рахунок повернення Ромелу Лукаку, і він уже дає результати клубу своєю грою в атаці.

Орієнтовні склади


«Лаціо»: Проведель – Марушич, Патрік, Романьолі, Лаццарі – Мілінкович-Савич, Катальді, Весіно – Дзакканьї, Іммобіле, Педро.

«Інтер»: Ханданович – А. Бастоні, де Врей, Шкрініар – Дімарко, Чалханоглу, Брозович, Барелла, Думфріс – Лукаку, Мартінес.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі команда Індзагі виявиться сильнішою за умов результативного футболу. Нашою ставкою буде позиція - «Інтер» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.21 за лінією Parimatch.

26 серпня, п'ятниця

«Лаціо» – «Інтер»
Рим. «Стадіо Олімпіко». 21:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Мікаель Фаббрі (Равенна, Італія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.00
  • 3.10
  • 1.92
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою
Футбол | 01 травня 2024, 22:46 10
ФОТО. Пишногруда дружина гравця Шахтаря похвалилася сексуальною фігурою

Анна Зубкова поділилася гарячими знімками у своєму Instagram

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.