Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Омонія
25.08.2022 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 2 : 0
Ліга Європи
| Оновлено 26 серпня 2022, 06:12
557
0

Омонія – Гент. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Роман Безус погрожує вибити з Ліги Європи клуб, якому належить його контракт

| Оновлено 26 серпня 2022, 06:12
557
0
Омонія – Гент. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
acomonia.com

У четвер, 25 серпня, у Нікосії на стадіоні «ГСП» відбудеться матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють кіпрська «Омонія» та бельгійський «Гент». Стартовий свисток болгарського рефері Георгія Кабакова із Пловдіва прозвучить о 20:00 за київським часом.

Омонія


Кіпрський футбол ніколи не був історією про великі фінансові можливості або суттєві досягнення, проте щоразу крізь кваліфікаційний раунд одному з представників цієї країни вдається з боями прорватися в останній вагон поїзд групового етапу, що рушив. «Омонія» в минулому сезоні виявилася в результаті найсильнішою серед другої шістки команд країни, проте, на відміну від пізнього формату УПЛ з 12 командами-учасницями, це місце зовсім не дає жодних регалій своєму власнику. А ось Кубок Кіпру, так, цей трофей цілком вартий того, щоб за нього боротися, оскільки разом із пам'ятними нагородами переможець розіграшу забирає й путівку до плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА.

Незважаючи на той факт, що на момент першої гри проти бельгійського «Гента» «Омонія» встигла зіграти лише матч за Суперкубок країни проти «Аполлона» (0:2), «зелено-білі» виграли на чужому полі з рахунком 2:0, що відкриває їм чудові перспективи перед грою у відповідь за рідних уболівальників. Чемпіонат Кіпру через погодні умови ще не стартував, тому ігрової практики футболісти англійця Ніла Леннона не мають – це, мабуть, єдина причина хвилюватись через можливі різні сценарії з їхнього боку.

Гент


Результат першої гри викликав достатньо запитань у вболівальників бельгійського «Гента», оскільки вони побачили свою команду на тлі суперників, які не мають ігрової практики, хоча «буйволи» в той самий час розпочали сезон ще в середині липня. Як не дивно, як і «Омонія», із поразки в матчі за Суперкубок країни проти «Брюгге» (0:1). Бельгійська Ліга Жюпіле наприкінці кожного сезону трансформується на якийсь складний для сприйняття лабіринт із турнірних підтаблиць, і в рамках кожної окремої групи за своїми правилами визначаються найсильніші команди.

Саме таким чином футболісти Гейна Вангазенбрука отримали свою путівку до плей-оф кваліфікації Ліги Європи, але за два кроки від групової стадії цього турніру ризикують припуститися грубої помилки відносно решти сезону. Розпочавши новий футбольний рік на внутрішній арені без поразок, «Гент» не зміг розвинути подібний встиг у міжнародних баталіях, а поразка у Суперкубку кидає тінь на роботу 58-річного бельгійського наставника. Однак, не хотілося б втрачати ще одного можливого представника України в Лізі Європи, півзахисника Романа Безуса, нехай він і гратиме в оренді у складі господарів проти команди, якій належить його контракт.

Орієнтовні склади


«Омонія»: Фабіано – Панайоту, Юсте, Мілетіч – Лецякс, Баширу, Шаралампус, Дискеруд, Меттьюс – Какулліс, Бруно.

«Гент»: Руф – Фортуна, Торунарінга, Нгадеу-Нгаджі, Ганче-Ольсен – Кумс, Гонг – Гауге, Гьюльзагер, Кейперс – Депуатр.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі гості виграють битву, але не війну. Нашою ставкою буде позиція – «Гент» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.31 за лінією Parimatch.

25 серпня, четвер

«Омонія» – «Гент» (перший матч – 2:0)
Нікосія. «ГСП». 20:00
Арбітр: Георгій Кабаков (Пловдів, Болгарія)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.50
  • 3.78
  • 1.73
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»
Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0
Екс-воротар Реала: «Мало хто думав, що Лунін виявиться таким гравцем»

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 4
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.