Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Фенербахче
25.08.2022 20:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:0 4 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 26 серпня 2022, 06:12
592
0

Фенербахче – Аустрія. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Колишній суперник київського «Динамо» знаходиться за крок від групового етапу єврокубків

| Оновлено 26 серпня 2022, 06:12
592
0
Фенербахче – Аустрія. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
facebook.com/Fenerbahce

У четвер, 25 серпня, у Стамбулі на стадіоні «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу» відбудеться матч-відповідь раунду плей-оф кваліфікації Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють турецький «Фенербахче» та віденська «Аустрія». Стартовий свисток іспанського рефері Хесуса Хіль Мансано з Дон-Беніто прозвучить о 20:00 за київським часом.

Фенербахче


Фанати київського «Динамо» та пересічні любителі українського футболу розкажуть вам про турецький «Фенербахче» все, що тільки захочете, бо ще досить свіжими є спогади про те, як колектив Мірчі Луческу вибивав одного зі стамбульських грандів із кваліфікації Ліги чемпіонів УЄФА. Очевидно, що падати ще на один турнір нижче за «канарки» не погодилися б ні під яким приводом, тому на попередньому етапі чеський «Словацько» був змушений вирушити до плей-оф кваліфікації Ліги конференцій УЄФА.

До отримання путівки на груповий етап третього за рангом турніру Старого Світу нині близька і віденська «Аустрія», яка на своєму полі здобула від підопічних Жоржі Жезуша два м'ячі без забитих голів зі свого боку (0:2). Цей результат, до речі, дещо рятує португальського фахівця, оскільки питання з боку керівництва «Фенербахче» до нього почали надходити після невдачі у протистоянні проти «Динамо», та й старт національної першості у «канарок» ознаменувався втратою очок у грі проти «Умранієспора» (3:3). Проте нині стамбульський клуб не залишає шансів суперникам уже протягом трьох ігор, тому досить упевнено дивиться у бік виходу до групового етапу Ліги Європи.

Аустрія


Футболістам Манфреда Шміда в такій ситуації залишаються лише два варіанти на вибір: змиритися з необхідністю брати участь у Лізі конференцій цієї осені, або спробувати зачепитися за путівку в турнір рангом вище. Для цього чудово підійшла б домашня гра проти турецької команди, ось тільки чинник рідних трибун «Аустрія» успішно прогавила тижнем раніше. Одна з найтитулованіших команд Австрії справді забуксувала на старті нового сезону, і при цьому фінансові проблеми її просто добивають.

Штраф у три очки на внутрішній арені забрав у «фіалок» майже половину з того, що вони змогли здобути у п'яти зіграних матчах, і такий старт не залишає їм сподівань на успішні перспективи надалі. Стартувавши в євросезоні фактично за два кроки від групи Ліги Європи, «Аустрія» близька до того, щоб опинитися в третьому за значимістю турнірі, що, можливо, ще згадають її головному тренеру при подальшому розборі польотів у ході сезону. Минулими вихідними австрійці обіграли «Вольфсбергер» (2:1), проте на даний момент це лише остання команда чемпіонату.

Орієнтовні склади


«Фенербахче»: Четін – Салаї, Енріке, Лемос – Аліоски, Креспо, Юксек, Кадіоглу – Валенсія, Дурсун, Россі.

«Аустрія»: Фрюхтль – Да Гарсія, Куметіо, Мюль, Хандль, Ранфтль – Холанд, Фішер, Браунода – Фітц, Грубер.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутній грі господарі довершать розпочате. Нашою ставкою буде позиція – «Фенербахче» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.05 за лінією Parimatch.

25 серпня, четвер

«Фенербахче» – «Аустрія» (перший матч – 2:0)
Стамбул. «Фенербахче Шюкрю Сараджоглу». 20:00
Арбітр: Хесус Хіль Мансано (Дон-Беніто, Іспанія)
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 1.40
  • 4.60
  • 6.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.