Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 23 серпня 2022, 15:30
2370
0

Айнарс БАГАТСКІС: Коли Лень бере в руки м'яч, розумієш, що він гравець НБА

Наставник збірної України – про Олексія Леня

| Оновлено 23 серпня 2022, 15:30
2370
0
Айнарс БАГАТСКІС: Коли Лень бере в руки м'яч, розумієш, що він гравець НБА
fbu.ua. Айнарс Багатскіс

Головний тренер збірної України Айнарс Багатскіс висловився про центрового «Сакраменто Кінгс», який приїхав до національної команди вперше з 2018 року.

«Коли він бере м'яч у руки, рухається, ти розумієш, чому він так довго грає у НБА. Я вже казав, що не розумію, чому Алекс так мало грає у НБА, чи грає стільки, скільки грає, але це рішення тренера.

Не було запитань, що міг би не приїхати до збірної. На жаль, вийшло, що він приїхав трохи згодом, але зараз ми намагаємося влити його одразу, з корабля на бал. Він приїхав до Туреччини і одразу був готовий грати проти поляків, але це було моє рішення, щоб він пропустив гру. Далі від гріха, якщо людина довго не грала, тіло до контактів ще не звикло. Проти словенців він відрізками показав божевільний за якістю та розумінням баскетбол. Проти фінів не можу сказати, що у нього вийшло, але ми очікували, що так буде. Ми можемо будь-кого обдурити, навіть себе, але фізіологію обдурити ми не можемо. І треба просто небагато часу.

Зараз ми матимемо три якісні, агресивні тренування і в середу – вперед. З Алексом все гаразд буде», - сказав Айнарс Багатскіс в інтерв'ю DiviSport Basketball.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.