Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 24 серпня 2022, 05:05
14334
2

Аталанта визначилася із сумою, за яку готова відпустити Маліновського

Руслан зацікавлений у переході до «Тоттенхема»

| Оновлено 24 серпня 2022, 05:05
14334
2
Аталанта визначилася із сумою, за яку готова відпустити Маліновського
Getty Images/Global Images Ukraine. Руслан Маліновський

Український півзахисник «Аталанти» Руслан Маліновський зустрівся з генеральним директором клубу Лукой Перкассі щодо свого майбутнього, повідомляє Tutto Atalanta з посиланням на Sport Italia.

Хавбек заявив, що готовий піти в оренду в «Тоттенхем» і не збирається розглядати пропозицію від «Марселя». Перкассі подобається гра Руслана, він не хоче його відпускати і повідомив про це гравця.

Але водночас Sport Italia називає ціну, за яку клуб із Бергамо готовий відпустити Маліновського. «Аталанта» має намір отримати 18-20 мільйонів за Руслана. Щоправда, пропозицій щодо повноцінного викупу гравця ще не надходило.

У 2019 році «Аталанта» заплатила 13.6 мільйонів євро бельгійському «Генку» за українця.

Раніше стало відомо, що дружина Руслана Маліновського підписалася в Instagram на головного тренера «Тоттенхема» Антоніо Конте.

Оцініть матеріал
(108)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Добре, що Руслан принципово не хоче в дношний чемпіонат Франції. А рветься в АПЛ. Даже шкода, що його і за 20 мільйонів особо ніхто не збирається купляти.
Англійські коментатори на матчі з Міланом між собою розмірковували, що "якось Малиновський так і не відбувся". Мовляв, так і не став суперзіркою, хоча має задатки з таким ударом. Ото вам і відповідь.Поки для нас Малиновський суперзірка, в ширшому світі він для інших той, що не відбувся. Тому і нема черги. З Аталанти треба було валити ще минулого року. В ній він забуксовав. Треба міняти клуб і може краще піде. Бо по суті він перетворився на баночника, який інколи покладе класні голи. А стабільності нема, аби бути повноцінною зіркою. 
Maslyaspor
Думаю за такі гроші заберуть легко .