Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 16 вересня 2022, 03:49
859026
2

Скандал! Що сказав Джошуа Усику? Всупереч тренерам Ентоні повернувся в ринг

Британець не стримався після другої поразки поспіль і дав волю емоціям

| Оновлено 16 вересня 2022, 03:49
859026
2
Скандал! Що сказав Джошуа Усику? Всупереч тренерам Ентоні повернувся в ринг
Getty Images/Global Images Ukraine

32-річний британський боксер Ентоні Джошуа продемонстрував бурхливу реакцію після завершення бою-реваншу з українцем Олександром Усиком.

Після поразки Джошуа зі злості викинув свої пояси із рингу. Ентоні намагався вирватися з оточення своєї команди, щоб піти в підтрибунне приміщення. Потім, після невеликої дискусії з тренерами, Джошуа повернувся на ринг, щоб поговорити з Олександром Усиком.

Спочатку Джошуа кричав Усику: «Ти не виграв цей бій!»

Потім Ентоні Джошуа взяв мікрофон і прямо в рингу сказав: «Якби ви знали мою історію, ви зрозуміли б мої емоції. Я не боксер-аматор, яким був у юності. Мене майже ув'язнили, потім відпустили під заставу, і я почав тренуватися. Якби мене посадили, я не зміг би боксувати.

  • Усі найяскравіші моменти бою доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua!

Усик – крутий боксер. Мені шкода, що довелося б забрати пояси в Усика. Але це через пристрасть, яку я вклав у цей бій. Цей хлопець переміг мене зараз. Можливо, я міг би виступити краще, але це говорить про рівень важкої роботи, яку я зробив. Поаплодуйте нашому чемпіону світу в суперважкій вазі.

І я не боєць на 12 раундів! Подивіться на мене, я нова порода суперважковаговиків. Це складна робота. Я не такий як Майк Тайсон, Сонні Лістон, Джек Демпсі. Кажуть, що я не видаю комбінації, як Роккі Марчіано. Це тому, що я важу не 90 кг, а 115 кг, я важкий! А Усик – феноменальний талант, три рази ура на його честь».

На прес-конференції після бою Ентоні Джошуа, заспокоївшись, розповів про причини своєї поведінки у рингу:

«Я був злий на себе. Як і всі, коли ти злишся, ти робиш шалені речі. Коли я повернувся в ринг, я просто говорив від щирого серця. Сьогодні ввечері в моїх обладунках з'явилася невелика тріщина, і ви побачили, як я через це засмутився.

Неможливо сказати, що я пишаюся собою. Я просто нічого не відчуваю, я просто засмучений до глибини душі. Якби я залишив на рингу все, я б переміг».

20 серпня в Джідді (Саудівська Аравія) український боксер Олександр Усик (19–0, 13 КО) та британець Ентоні Джошуа (24–2, 22 КО) провели великий чемпіонський бій-реванш. Усик вдруге переміг Джошуа за очками та присвятив перемогу Україні.

Скандал! Що сказав Джошуа Усику? Всупереч тренерам Ентоні повернувся в ринг

Оцініть матеріал
(7583)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
umnuy2
Джошуа джентельмен это однозначно.Он это доказал и с Кличко и с Усиком.Сорвался пацан,бывает,шторка упала.У него было два боя,24 раунда,час 12 минут чтобы уложить Саню на помост.Этого не было.Значит Саня лучше его!