Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 серпня 2022, 17:17
2009
0

Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Битва «мішками з грошима»

| Оновлено 21 серпня 2022, 17:17
2009
0
Ньюкасл – Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 21 серпня, у Ньюкаслі на стадіоні «Сент-Джеймс Парк» відбудеться матч третього туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Ньюкасл» та «Манчестер Сіті». Стартовий свисток австралійського рефері Джареда Жіллетта пролунає о 18:30 за київським часом.

Ньюкасл


Із моменту придбання фактично спадковим принцом Саудівської Аравії прав власності щодо англійського «Ньюкасла», у клубі із північно-східної частини Англії стало чимало вільних грошей. Проте реалізувати повною мірою свій трансферний потенціал «сороки» досі так і не змогли, тому що не мають в найближчому минулому за своїми плечима істотних досягнень на внутрішній арені. Поточна трансферна кампанія винятком не є, оскільки «чорно-білі» залучили до свого складу лише захисників Свена Ботмана та Метта Таргетта, а також голкіпера Ніка Поупа. У сучасних англійських реаліях ці три покупки коштували команді 66 млн євро.

Оцінити вплив чергової порції фінансових вливань на старті нової кампанії досі не вдавалось, тому що новоприбулий до «еліти» «Ноттінгем Форест» (2:0) і «Брайтон» (0:0) точно не є суперниками для вимірювання будь-яких показників успішності, при всій повазі до цих клубів. Проте вже у третьому турі команда Едді Гау пройде випробування чинним чемпіоном країни, амбіції якого вже давно лежать за межами Англії. А оскільки «Ньюкасл» у своїй моделі хоче побудувати щось подібне до «Манчестер Сіті», то й їхні очні зустрічі останнім часом мають доволі цікавий підтекст.

Манчестер Сіті


Цікавим фактом відносно протистояння цих двох команд є також і те, що «Ньюкасл» за нових власників минулого сезону двічі отримав розгром від «Манчестер Сіті» (4:0 та 5:0 відповідно). Однак мотивацію колективу Хосепа Гвардіоли в ті моменти було складно недооцінити, оскільки «містяни» що тоді, що зараз, боролися і боротимуться за черговий чемпіонський титул. Зрозуміло, що на старті сезону у суперників явних фаворитів турніру значно більше можливостей зачепитися за результат, проте факт залишається фактом – «Сіті» у новому розіграші АПЛ ще не пропускали голів.

При цьому клуб із Манчестера вже встиг провести очний дуель проти «Вест Хема» на виїзді (2:0), де з ним постійно траплялися якісь оказії. Проте в пам'яті у фанатів все ще залишається свіжим провальне протистояння за Суперкубок Англії проти «Ліверпуля» (1:3) – перший трофей нового сезону, який вислизнув із рук команди Гвардіоли. А скільки таких попереду? Очевидно, що фанати «городян» хотіли б побачити перемоги у всіх чотирьох турнірах, що залишилися, а інакше навіщо багатші ніж у «Ньюкасла» власники викладали чергову сотню мільйонів євро на трансфери в це міжсезоння?

Орієнтовні склади


«Ньюкасл»: Поуп – Бьорн, Ботман, Шер, Тріпп'єр – Сен-Максимен, Віллок, Гімарайес, Жоелінтон, Альмірон – Вілсон.

«Манчестер Сіті»: Едерсон – Канселу, Аке, Діаш, Вокер – Гюндоган, Родрі, де Брюйне – Фоден, Голанд, Марез.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку перемога знову залишиться на боці гостей. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Сіті» (-1,5) з коефіцієнтом 2.07 за лінією Parimatch.

21 серпня, неділя

«Ньюкасл» – «Манчестер Сіті»
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 18:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Джаред Жиллетт (Австралія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Parimatch  
  • 9.30
  • 5.25
  • 1.39
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.