Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 серпня 2022, 16:16
1528
0

Лідс – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Дивовижна синхронність на старті від представників різних вагових категорій

| Оновлено 21 серпня 2022, 16:16
1528
0
Лідс – Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 21 серпня, у Лідсі на стадіоні «Еланд Роуд» відбудеться матч третього туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лідс» та лондонський «Челсі». Стартовий свисток рефері Стюарта Атвелла із Нунатона прозвучить о 16:00 за київським часом.

Лідс


Колектив із графства Вест-Йоркшир протягом усієї своєї історії був про справжні емоції від футболу, відданість багаторічним традиціям та відданість гарячих сердець. Саме з цією культурою, яку органічно уособлював у собі аргентинський фахівець Марсело Б'єлса, «павичі» три сезони тому повернулися до англійської Прем'єр-ліги, виконали класичне завдання новачка сезону – закріпитися в середині таблиці, проте потім щось пішло не так.

Лідс завершив минулу кампанію на критично небезпечному 17 місці, а Б'єлсу по ходу сезону змінив Джессі Марш. У американця, як бачимо, теж не все пішло потрібним чином, проте команда під його керівництвом зуміла вижити в «еліті», тому в новому футбольному році збирається знову штурмувати високі рубежі. Трансферна кампанія з витратами в 108 млн євро, на тлі втрати ключових гравців, Рафіньї та Калвіна Філліпса, виглядає оптимістично і вже дає результат – «Лідс» на старті не програв Саутгемптону (2:2) і обіграв Вулверхемптон (2:1), чим підтвердив свої амбіції.

Челсі


Лондонський «Челсі» цього літа також не сидів склавши руки. «Синім» удалося зберегти багатьох ключових виконавців, хоча втрата одразу трьох гравців у центрі захисту викликала величезні побоювання у шанувальників клубу. Довгоочікуваний переїзд Каліду Кулібалі на Туманний Альбіон мав трохи заспокоїти фанатів «синіх», а в умовах виграної у самого «Манчестер Сіті» конкуренції за право підписати Марка Кукурелью за 65,3 млн євро, так і зовсім здається, що вболівальникам «пенсіонерів» гріх на щось скаржитися.

Однак футболісти Томаса Тухеля, як і більшість грандів європейського футболу на старті нового сезону, усе ще не можуть прийти до належних кондицій. «Челсі» на старті провів утомливу виїзну гру проти «Евертона» (1:0), після чого влаштував справжню вакханалію в першому гучному лондонському дербі сезону проти «Тоттенхема» (2:2). Після зустрічі на «Стемфорд Брідж» бійку між собою влаштували головні тренери команд, Томас Тухель та Антоніо Конте, тому в прийдешній грі «сині» будуть, як то кажуть, «без голови».

Орієнтовні склади


«Лідс»: Мельє – Стрюйк, Льоренте, Кох, Крістенсен – Адамс, Рока – Гаррісон, Родріго, Ааронсон – Джеймс.

«Челсі»: Менді – Кулібалі, Тіаго Сілва, Аспілікуєта – Кукурелья, Жоржіньо, Лофтус-Чік, Джеймс – Стерлінг, Маунт – Гаверц.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку відзначиться один із новачків команди Тухеля. Нашою ставкою буде позиція – «Рахім Стерлінг заб'є: Так» з коефіцієнтом 2.50 за лінією Parimatch.

21 серпня, неділя

«Лідс» – «Челсі»
Лідс. «Елланд Роуд». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Стюарт Атвелл (Нунатон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch  
  • 5.95
  • 4.48
  • 1.60
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 13
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС
Хокей | 24 квітня 2024, 20:03 4
9 шайб для Китаю. Збірна України провела останній матч перед ЧС

У такій грі перевірити свій рівень точно не вдалося

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.